Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El president de Portugal, Aníbal Cavaco Silva, visita el Principat d'Andorra

El president de Portugal, Aníbal Cavaco Silva, visita el Principat d'Andorra

05/03/2010 10:19

El President de la República de Portugal, Aníbal Cavaco Silva, fa aquest cap de setmana una visita oficial a Andorra. Aquesta és la primera vegada que un cap d'Estat realitza una estada oficial al Principat.

El Copríncep episcopal i el representant del Copríncep francès rebran oficialment el President aquest divendres, a les vuit del vespre davant del monument a la Constitució. Demà tindrà lloc la reunió oficial al Palau Episcopal de la Seu d’Urgell. L’entrevista es durà a terme a dos quarts de dues del migdia.

Durant la trobada és previst que el President de la República de Portugal imposi la Gran Creu de “La Orden de Cristo”, al Copríncep Episcopal, en reconeixement de la seva tasca de suport envers la comunitat portuguesa al Principat en moments especialment tristos com els de l’accident al Túnel dels Dos Valires. També s’intercanviaran obsequis.

En acabar, els Coprínceps oferiran al President de Portugal i a la seva esposa un dinar oficial. En el dinar, que es durà a terme al mateix palau, és prevista la presència dels representants dels dos Coprínceps, Christian Frémont (representant del Copríncep francès) i Nemesi Marquès (representant del Copríncep episcopal); del Cap de Govern d’Andorra, Jaume Bartumeu; el Síndic General, Josep Dallerès; i el President del Consell Superior de la Justícia, Lluís Montanya; a més d’altres autoritats andorranes i portugueses.

Mostrar formulari de contacte