Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El president del Club Poliesportiu Puigcerdà, Joan Barnola, rep la Medalla de l'Esport

El president del Club Poliesportiu Puigcerdà, Joan Barnola, rep la Medalla de l'Esport

Al llarg de la vida s'ha implicat en tota mena de projectes esportius de la Cerdanya

21/06/2010 16:32

L'actual president del Club Poliesportiu Puigcerdà, Joan Barnola i Bonada, ha estat distingit amb la Medalla de l’Esport de les Comarques Gironines, en un acte organitzat per la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat.

Barnola ha dedicat bona part de la seva vida a fer créixer l’esport de la Cerdanya, tant com a esportista com des de l'organització. A tot plegat cal afegir-hi que, a punt de complir els 70 anys, es manté totalment actiu en la pràctica d'esports com l'esquí nòrdic i el ciclisme.

El 1964, juntament amb altres companys, Joan Barnola va refundar el Futbol Club Puigcerdà, aconseguint per primera vegada que un club de la Cerdanya participés en una competició anual. En va ser jugador, entrenador i directiu. El 1973 va impulsar la primera pista de tennis municipal de Puigcerdà, avalada per l'aleshores alcalde Francesc Turiera.

El 1974 va entrar a formar part de l’ajuntament de Puigcerdà, sota l'alcaldia de Josep Moliner, i va impulsar el Poliesportiu, que es va inaugurar el 1977 amb la piscina coberta. Des d'aleshores ha format part de la junta directiva i des de fa sis anys n'és el president.

A més a més ha col•laborat en l’organització de diverses competicions com la Cursa d’Age, la Mitja marató de Puigcerdà, el Territori Puigcerdà de BTT, la Travessa del Llac, l'Open de tennis, i els torneigs de futbol 7 i futbol sala.

Mostrar formulari de contacte