Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El programa Barçakids, de nou a l'Escola Albert Vives

El programa Barçakids, de nou a l'Escola Albert Vives

Infants de primer, tercer i cinquè de primària han realitzat activitats lúdiques, educatives i esportives Els joves han treballat durant tres dies el valor del treball en equip a través del futbol
Escola Albert Vives - BarçaKids 2013
30/05/2013 14:10

La Fundació del FC Barcelona ha dut a terme aquesta setmana el programa educatiu Barçakids a l'Escola Mossèn Albert Vives de la Seu d'Urgell.

Els educadors han estat aquest dimarts, dimecres i dijous, amb l'alumnat de primer, tercer i cinquè de primària, que han realitzat activitats lúdiques, educatives i esportives. Els infants han treballat el valor del treball en equip a través del futbol, que ha estat l'esport que han practicat.

Barçakids és un programa educatiu dirigit a nens i nenes, que pretén fomentar i consolidar el sistema de valors dels infants a través dels principis pedagògics de l’esport i del joc i de la participació activa i inclusiva.

L’objectiu de Barçakids és, amb rigor pedagògic i a través de procediments innovadors i dinàmics on l’esport és l’eix motivacional, promoure en els infants l’anàlisi i el coneixement d’hàbits i actituds generadors de canvis que ajudin a créixer a nivell personal i col·lectiu.

Mostrar formulari de contacte