Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El programa de Parelles Lingüístiques d'Andorra ha tingut enguany 110 participants

El programa de Parelles Lingüístiques d'Andorra ha tingut enguany 110 participants

El Servei de Política Lingüística promociona des de fa set anys l'aprenentatge pràctic del català
27/06/2011 17:27

El Servei de Política Lingüística (SPL) i el Centre de la Cultura Catalana (CCC) organitzen el tradicional sopar de final de curs de Voluntaris per la llengua, un acte que coincideix en molts casos amb el final de les trobades que han mantingut durant deu setmanes els participants en el projecte. De tota manera, aquest final de temporada és simbòlic, ja que les parelles es continuen trobant i la inscripció al programa és oberta tot l’any.

El sopar se celebrarà dijous 7 de juliol a les 21.00 hores en un restaurant de Santa Coloma. En aquesta edició del programa, que va començar el  setembre passat, hi han participat 110 persones, una xifra semblant a les que s’han registrat al llarg de les set temporades del voluntariat lingüístic a Andorra.

Pel que fa a la dinamització, l’SPL ha proposat als voluntaris disset activitats gratuïtes: deu pel·lícules d’estrena en català als cinemes, dues visites guiades al Museu Casa Cristo d’Encamp i una a la Casa de la Vall, tres obres de teatre i un concert. Les activitats també s’han obert als estudiants dels centres d’autoaprenentatge i als dels cursos de llengua catalana de Formació d’Adults, tal com s’ha fet des de l’any passat.

Mostrar formulari de contacte