Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El programa 'Salut i escola' atén 132 consultes a l'Alt Pirineu i Aran

El programa 'Salut i escola' atén 132 consultes a l'Alt Pirineu i Aran

Alimentació, salut mental i consum de substàncies han estat els temes més demanats pels alumnes de 3r i 4t d’ESO La iniciativa es va iniciar a 11 dels 12 centres d’educació secundària pirinencs
Institut Joan Brudieu
09/08/2013 10:52

El departament de Salut de la Generalitat va atendre 132 consultes d’escolars del Pirineu en el marc del programa Salut i escola durant el curs 2011-2012. Els temes pels quals els joves van demanar assessorament van ser la salut alimentària (27%), la salut mental (26,5%), el consum de substàncies (21%) i la sexualitat (21%). Del total de consultes efectuades dins el programa, un 77% eren per part de noies.

El programa promogut pels departament d’Educació i Salut està adreçat a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO de centres públics i concertats de Catalunya i contempla actuacions de promoció de la salut i de prevenció de situacions de risc.

El programa es va iniciar a 11 dels 12 centres d’educació secundària del Pirineu. La implementació del programa s’ha dut a terme de manera progressiva durant quatre cursos en que s’han organitzat tallers, activitats informatives, de coordinació i d’assessorament. Les activitats van comptar amb una mitjana de 25 participants.

Mostrar formulari de contacte