Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El projecte de Llei de creació d'Andorra Desenvolupament i Inversió SA se sotmetrà a tràmit parlamentari

El projecte de Llei de creació d'Andorra Desenvolupament i Inversió SA se sotmetrà a tràmit parlamentari

03/07/2008 17:40

El Consell de Ministres d'andorra ha aprovat aquest dimecres el projecte de Llei per a la creació de la societat pública Andorra Desenvolupament i Inversió SA (ADISA), sota la forma jurídica de societat anònima amb el cent per cent de capital social inicial públic.

ADISA és l’evolució lògica de l’Oficina per a la Innovació Empresarial (OIE) i donarà continuïtat als treballs i als projectes que l’OIE està duent a terme des del 2005, any de la seva creació. De fet, la majoria de països disposen d’organismes similars per fomentar el desenvolupament econòmic als seus territoris.

Amb aquest nou règim jurídic, l’OIE esdevindrà un interlocutor adaptat a les necessitats empresarials que permetrà millorar l’agilitat, la rapidesa i l’eficiència en el suport al sector empresarial i als emprenedors. A més, aquesta estructura permetrà mantenir la imprescindible vinculació a l’Administració pública.

La nova entitat estarà basada en la responsabilitat de gestió de compte de resultats i es dotarà d’un consell d’administració per al seu autogovern, apolític, tècnic i professional.

La societat té un doble objectiu: d’una banda, incentivar la creació i el desenvolupament de sectors nous i incipients per tal d’enfortir i diversificar l’economia andorrana; i d’una altra, posicionar estratègicament el Principat com una economia oberta, moderna i atractiva a escala internacional.

Mostrar formulari de contacte