Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El projecte social 'El petit da Vinci' es presenta a la Seu

El projecte social 'El petit da Vinci' es presenta a la Seu

Maribel Alpiste dóna a conèixer el seu projecte amb la presentació d’un llibre que pretén afrontar la mort "d’una manera natural" El fons que es recaptin es destinaran a la construcció d’un espai de colònies a Gerri de la Sal per a nens malalts
Petit Da Vinci - Cartell
24/09/2009 12:37

La Seu acull aquest dijous, a les vuit del vespre, la presentació a la Sala Sant Domènec del llibre ‘El petit da Vinci’. L’acte anirà a càrrec de l’autora de l’obra i presidenta de l’Associació de difusió social i cultural ‘El petit da Vinci’, Maribel Alpiste, i de la il.lustradora Míriam Colillas.

La xerrada comptarà també amb una conferència del doctor en Filosofia i Teologia, Francesc Torralba. Hi seran presents l’alcalde de la Seu, Albert Batalla; el Bisbe d’Urgell, Joan Enric Vives; i el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Xavier Ribera. L’acte finalitzarà amb una actuació de la Coral Signum de la Seu, que interpretarà tres cançons.

El fons que es recaptin de la venda del llibre ‘El petit da Vinci’ es destinaran a construir el projecte de ‘La Casa del nens del Pui’, espai de colònies i convivències dins la natura, a Gerri de la Sal, per a nens amb malalties cròniques, rares, oncològiques i terminals, de dificultat o gran dificultat, en estat estacionari. Els nois que en gaudeixin hauran d’haver estat derivats dels centres hospitalaris amb el vistiplau dels metges i sota la supervisió dels mateixos.

El projecte, que compta amb el suport de nombroses institucions públiques, educatives i hospitalàries, neix de l’experiència personal de Maribel Alpiste. “L’obra enfoca la mort de cara i parla d’una família amb un nen malalt, que expressa nombrosos valors”, destaca l’autora.