Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El PSC-Progrés critica el nomenament de Sara Camps com a gerent del Consell Comarcal

El PSC-Progrés critica el nomenament de Sara Camps com a gerent del Consell Comarcal

L'oposició creu que "no reuneix el perfil tècnic per al càrrec" i ho considera una decisió política El grup socialista detalla que el sou per a aquest lloc de treball és de 53.000 € anuals
Consell Comarcal de l'Alt Urgell
01/08/2011 09:54

El grup del PSC-Progrés al Consell Comarcal de l'Alt Urgell ha criticat el nomenament de Sara Camps com a nova gerent de l'ens, en substitució de Pere Porta. L'oposició considera que Camps "no reuneix el perfil tècnic ni té prou experiència laboral per exercir de gerent".

Progrés considera que amb aquest nomenament "es polititza un càrrec tècnic que, fins ara, tenia com a funció principal la coordinació dels serveis i la gestió dels acords presos pel Consell". En el comunicat, el grup socialista també ha fet públic que aquest càrrec comporta un sou anual de 53.000 euros.

La portaveu de Progrés al Consell, Dolors Vidal, considera que es trenca el costum de nomenar "persones vinculades a l'administració i amb experiència de gestió". Vidal assenyala que "el primer gerent, Joaquim Pérez Verdaguer, era llicenciat en dret i funcionari de l'administració de la Generalitat amb una llarga experiència de gestió en el món local" i que "la persona que el va substituir als anys 90, Pere Porta, era funcionari del Consell i exercia les funcions de Tresorer".

Vidal critica el fet que Camps, llicenciada en Comunicació i politòloga, "durant 5 anys ha estat assessora política del grup de CiU i ha realitzat la campanya electoral de l’alcalde Batalla".

Mostrar formulari de contacte