Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El PSC-Progrés de la Seu lamenta la falta de programa de govern entre CIU i ERC

El PSC-Progrés de la Seu lamenta la falta de programa de govern entre CIU i ERC

El principal grup de l'oposició veu difícil arribar a acords amb CIU i ERC 'per la manca de projectes i d’idees'
19/09/2007 14:08

El grup del PSC-Progrés ha lamentat en nota de premsa que, transcorreguts més de tres mesos des de la constitució de l’Ajuntament de la Seu, encara no s’ha fet públic el programa de govern de la legislatura 2007-2011 per part de CiU i ERC, tal i com es va comprometre el cap de llista de CIU, Albert Batalla. Segons ha afirmat el portaveu socialista, Jordi Mas i Ortega, “una vegada més es constata així la falta de coordinació entre els dos partits del govern municipal i la falta d’un projecte de ciutat, essent incapaços de posar-se d’acord sobre quines actuacions realitzaran”.

Segons ha comentat el portaveu del PSC-Progrés, “els ciutadans de la Seu tenen dret a conèixer quin serà el programa de govern pels propers 4 anys i l’Ajuntament el deure institucional de donar-lo a conèixer”.

D’altra banda, en el marc de les trobades dels portaveus dels diferents grups per tal de buscar el consens per la ubicació dels futurs equipaments que necessita la ciutat, Mas ha destacat que “després de vàries reunions veiem que l’equip de govern no té cap idea clara ni cap projecte del què vol, seguint així, amb la tònica dels últims 4 anys”. “Per nosaltres resulta molt difícil posar-nos d’acord amb algú que prèviament no ha fet els deures”, ha afegit.

Cal recordar que l’objectiu de les reunions entre els diferents partits és decidir la ubicació de tres equipaments: el CAP, l’Institut i el Teatre. Després de vàries reunions no hi ha consens sobre la ubicació del nou Centre d’Atenció Primària i el nou Institut ja que els grups de CiU i ERC, en un moció de plenari, varen votar en contra de construir-los al C/ de l’Orri i a la zona esportiva respectivament, tal i com defensava el grup de Progrés. L’Ajuntament vol ubicar una deixalleria al carrer de l’Orri i el nou Institut als afores de la Seu.

Mas també considera que s’està desviant l’atenció cap aquest consens fictici dels equipaments per tal d’amagar la mala gestió urbanística de l’Ajuntament. “En 4 anys l’equip de govern no ha estat capaç de posar a disposició els terrenys per construir-hi equipaments, col•lapsant d’aquesta manera els que ja estan funcionant i minvant la qualitat dels serveis que s’hi ofereixen”, ha asseverat.