Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El PSC-Progrés denuncia el cost "excessiu" del nou local de la Mancomunitat d'Escombraries

El PSC-Progrés denuncia el cost "excessiu" del nou local de la Mancomunitat d'Escombraries

L’ens invertirà 600.000 euros en les noves dependències El grup socialista demana que les instal.lacions s’ubiquin en una zona més cèntrica
Contenidors d'Escombraries
28/08/2008 13:57

El PSC-Progrés ha denunciat avui en nota de premsa el cost excessiu del nou local de la Mancomunitat d’Escombraries de l’Urgellet, que suposarà una inversió d’uns 600.000 euros. El grup socialista també qüestiona el fet que les noves dependències “no s’ubicaran en una zona cèntrica ni a prop de les dependències municipals”.

Segons afirma el portaveu del grup del PSC-Progrés, Jordi Mas, “l’opció de situar la Mancomunitat al carrer de l’Orri, tal i com va decidir ara fa un any l’equip de govern, ja era un error, però la nova ubicació també ho és pel cost i perquè no està a prop de l’Ajuntament ni del centre de la ciutat”.

Progrés aposta perquè l’equipament continuï als baixos del carrer Major numero 8, o bé que se situï al camí de sota palau conegut com “l’Era del Carnisser Nou”. Així mateix, afirma que “aquesta despesa es podria destinar a moderar les quotes dels contribuents o bé a la millora del servei”.

Per últim, el grup del PSC-Progrés a l’Ajuntament de la Seu posa de manifest, “la falta de criteri i d’idees en la ubicació de les noves dependències de la Mancomunitat d’Escombraries de l’Urgellet, en canviar dues vegades d’opinió en menys d’un any”. Progrés recorda que l’equip de govern, encapçalat per l'alcalde Albert Batalla -que va defensar el projecte "aferrissadament"-  fins i tot va encarregar la redacció d’un projecte amb les característiques d’aquest espai, el qual ara no es podrà utilitzar.

Segons comenta Mas, “una vegada més es constata la falta de planificació dels equipaments de la Seu i la mala gestió dels diners dels ciutadans amb decisions improvisades i contradictòries que generen despeses innecessàries i que poden minvar la qualitat del servei”. El portaveu del PSC-Progrés indica que “fa molts anys que som una referència a tot Catalunya en recollida selectiva d’escombraries i, per seguir així, hem de ser responsables en la gestió dels diners de la Mancomunitat d’Escombraries”.

Mostrar formulari de contacte