Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El PSC-Progrés denuncia que les Masies de Nargó no tenen aigua de boca

El PSC-Progrés denuncia que les Masies de Nargó no tenen aigua de boca

Aquest fet es produeix només dos anys després de la nova captació El nucli s’abasteix amb cisternes des del passat dia 27 de juliol
Masies de Nargó
19/09/2008 18:21

El grup del PSC-Progrés a l’Ajuntament de Coll de Nargó s’ha mostrat “indignat” pel que qualifica de “mala planificació i gestió en el subministrament d’aigua del poble de les Masies de Nargó”. Aquest nucli, que pertany al municipi de Coll de Nargó, necessita cisternes per assegurar el subministrament d’aigua de boca des del passat dia 27 de juliol.

El principal grup de l’oposició afirma que “malgrat que la captació d’aigua del nucli es va fer fa només dos anys i que la quantitat d’aigua aportada per aquest punt ha de ser suficient per a la població habitual i d’estiu, continuen els problemes”. En aquest sentit, la portaveu socialista, Pilar Aubet, indica que “una vegada més l’alcalde i l’equip de govern demostren la seva incapacitat per assegurar els serveis bàsics i resoldre els problemes dels nostres veïns, ignorant, a més, d’una manera preocupant les aportacions de la cap de la oposició”.

Aubet assegura que, sense previ avís, es va arribar a deixar dues setmanes sense subministrament d’aigua a una de les granges del nucli “ocasionant perjudicis econòmics importants i quantificables als propietaris”. I remarca: “L’aigua és un bé escàs i cal gestionar-la amb racionalitat i responsabilitat”. “La mala gestió de l’alcalde suposa un cost important per a l’Ajuntament ja que ha pagar les cisternes d’aigua”, insisteix.

El PSC-Progrés defensa que “el nostre grup s’ha ofert en múltiples ocasions per treballar conjuntament amb l’alcalde en un tema tan sensible com la gestió de l’aigua sense, a dia d’avui, haver rebut cap mena de resposta”.

Mostrar formulari de contacte