Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El PSC-Progrés lamenta el retard en la construcció de l'ascensor del Parc del Segre

El PSC-Progrés lamenta el retard en la construcció de l'ascensor del Parc del Segre

El grup progressista celebra el final de les obres, però recorda que ja estaven previstes per a l'any 2002 L'equipament s'inaugura aquest dilluns amb la presència del conseller Ausàs
Ascensor del Parc del Segre
07/09/2009 12:31

El grup municipal del PSC-Progrés ha lamentat en un comunicat de premsa el retard en la construcció de l'ascensor del Parc Olímpic del Segre. El grup socialista, tot i que s'ha felicitat per l'acabament dels treballs, ha recordat que la intervenció s'ha retardat més de set anys, ja que ja estava prevista dins del Pla d'Excel.lència Turística del 2002.

Segons ha manifestat Progrés, "els continus canvis de destí dels diners de l'ascensor per a altres projectes i la falta d'interès per l'obra per part de CIU i ERC han provocat un endarreriment de set anys". El principal grup de l'oposició qualifica aquest retard "d'injustificat i excessiu".

El pressupost total de l'obra ha estat de 330.000 euros i l'ha finançat la Direcció General de Política Territorial i Obres Públiques i el Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya. Els arquitectes responsables dels treballs han estat Anna Vidal i Oriol Solanes. L'ascensor panoràmic del Parc del Segre l'ha construït l'empresa Obres i Construccions Jordi Serra, S.L.

Segons indica el portaveu del grup del PSC-Progrés, Jordi Mas, "amb aquesta obra es facilita el trànsit de persones entre el centre històric i el Parc Olímpic del Segre, a més d'eliminar barreres arquitectòniques per a persones amb mobilitat reduïda". Alhora, Mas afirma que "els canvis constants dels diners de l'ascensor per a d'altres temes i la falta de convicció sobre la necessitat de l'obra han estat els principals motius del retard".

Inauguració de l'ascensor panoràmic

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, serà present avui a la inauguració de l'ascensor panoràmic del Parc del Segre, prevista per a dos quarts de sis de la tarda. Ausàs estarà acompanyat per l'alcalde de la Seu, Albert Batalla, i una representació municipal.

Mostrar formulari de contacte