Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El PSC-Progrés proposa ampliar l'horari d'obertura de la biblioteca

El PSC-Progrés proposa ampliar l'horari d'obertura de la biblioteca

El grup socialista veu insuficient que l’equipament obri només tres dies a la tarda i tres dies al matí Mas creu que actualment no s’atenen les necessitats dels usuaris

Biblioteca de Sant Agustí
Biblioteca de Sant Agustí
27/10/2008 10:41

El grup del PSC-Progrés a l’Ajuntament de la Seu presentarà el pròxim dilluns, dia 3 de novembre, una proposta de plenari per ampliar l’horari d’obertura de la biblioteca municipal. Segons ha explicat el portaveu del grup, Jordi Mas, la iniciativa es planteja “per donar resposta a les necessitats dels usuaris de l’equipament, que sol.liciten més hores de servei”.

Actualment, la biblioteca municipal només obre tres dies a la setmana a la tarda, i tres dies durant el matí. Els dilluns, dimecres i divendres l’equipament té les portes obertes de 3 a 9 del vespre. Els dimarts, dijous i dissabte ofereix atenció al públic de 9 a 3 del migdia.

En aquest sentit, el grup de Progrés manifesta que “la comunitat educativa i els ciutadans ja han sol•licitat en altres ocasions l’ampliació dels horaris de la biblioteca al govern municipal sense rebre cap tipus de resposta satisfactòria”. Des de Progrés es creu que amb aquesta mesura, però, es facilitaria les condicions de consulta de la biblioteca per al col•lectiu d’estudiants i d’altres persones de la nostra ciutat.

Segons afirma el portaveu del grup del PSC-Progrés, Jordi Mas, “un equipament cultural i educatiu com la biblioteca ha d’estar al servei de la ciutadania el màxim d’hores possible”. I afegeix: “L’Ajuntament ha d’escoltar i donar resposta a les demandes ciutadanes per tal de millorar els serveis municipals”.

Mostrar formulari de contacte