Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El PSC-Progrés proposa elaborar un Reglament Orgànic Municipal

El PSC-Progrés proposa elaborar un Reglament Orgànic Municipal

El text ha de regular el funcionament intern de l’Ajuntament i la participació ciutadana Mas insta l’equip de govern a renovar el Reglament abans d’acabar l’any
Grup PSC
06/10/2008 10:32

El grup del PSC-Progrés a l’Ajuntament de la Seu ha presentat una moció al plenari d’avui dilluns, dia 6 d’octubre, en la qual proposa la creació d’una comissió de treball, amb representants de tots els grups polítics, per tal d’elaborar un nou Reglament Orgànic Municipal. El principal grup de l’oposició insta a l’equip de govern a adquirir el compromís d’aprovar definitivament el nou Reglament abans d’acabar l’any, per tal que tingui vigència a partir del dia 1 de gener del 2009. També sol.licita que s’admeti com a document de treball una proposta elaborada per la seva formació política.

Progrés recorda que el Reglament Orgànic Municipal (ROM) és un document de vital importància per al correcte funcionament intern de l’Ajuntament i de la participació ciutadana. El ROM vigent a l’Ajuntament de la Seu té més de 20 anys d’antiguitat, ja que es va aprovar el 5 de maig del 1986.

“Actualment, tant l’organització com el funcionament de l’Ajuntament són molt més diferents i complexos que a l’any 1986”, afirmen. És per aquest motiu que des del PSC-Progrés es creu necessari “actualitzar-lo d’acord amb les noves lleis i normatives que s’han aprovat durant els últims anys, tant a nivell autonòmic com estatal”.

Segons el portaveu del grup socialista, Jordi Mas, “la redacció d’un nou Reglament Orgànic Municipal ajudarà a establir un nou marc de relacions entre els grups polítics del consistori i, entre aquest mateix i els ciutadans de la Seu”. Mas assenyala que “cal obrir un procés de debat i reflexió entre tots els grups polítics per tal d’adaptar aquest document a les necessitats dels urgellencs i urgellenquesi del propi ajuntament”.

Mostrar formulari de contacte