Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El PSC-Progrés veu excessiu gastar 90.000 euros en assessors al Consell

El PSC-Progrés veu excessiu gastar 90.000 euros en assessors al Consell

El grup socialista creu que la inversió és desmesurada i que ha de tenir altres finalitats Ordeig també qüestiona les dietes i compensacions a consellers del govern  
Ple del Consell Comarcal
23/07/2008 13:27

El grup del PSC-Progrés s’oposa a la contractació de més assessors com a càrrecs de confiança per part del Consell Comarcal, després que s'hagi incorporat recentment una nova assessora a la institució. El principal grup de l’oposició defensa en un comunicat "una política de servei als municipis de la comarca i no la lliure contractació de persones vinculades als partits polítics de CiU i ERC".

Progrés recorda que, a més d’aquesta despesa, també es destina una part excessiva del pressupost a les dietes i compensacions del consellers de govern. En aquest sentit, el portaveu del PSC-Progrés al Consell Comarcal, Òscar Ordeig, assenyala que "ja fa algunes setmanes el President es va negar a entregar còpies de les dietes i compensacions dels consellers de govern, malgrat que hi està obligat per llei".

Progrés apunta al fet tot plegat suposarà una despesa de prop de 400.000 € al llarg dels quatre anys de legislatura. Per Ordeig, "aquests diners s’haurien d’utilitzar en la millora de les infraestructures actuals ja que, en molts casos, requereixen actuacions urgents". El principal grup de l'oposició afegeix que "el Consell té una estructura de tècnics perfectament preparada per assumir les seves competències i que en cap cas necessita augmentar l’assessorament als consellers de govern".

Segons explica el portaveu del PSC-Progrés al Consell Comarcal, Òscar Ordeig, “amb actuacions com a aquesta no donem resposta a les necessitats dels alcaldes i dels ciutadans de la comarca i fem cas omís de la situació econòmica que estem vivint”. Ordeig també indica que “cal elaborar un pressupost centrat en les demandes i necessitats de la comarca i no en les necessitats dels partits polítics”.

Mostrar formulari de contacte