Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El PSC s'ha compromès amb els veïns de la Plaça Joan Sansa

El PSC s'ha compromès amb els veïns de la Plaça Joan Sansa

L'alcaldable del PSC-Progrés, Jordi Mas i Ortega, ha explicat avui que el seu grup urbanitzarà la plaça Joan Sansa de la Seu d'Urgell. De la mateixa manera, Mas s'ha marcat l'objectiu de traslladar les firetes de la Festa Major i el camió de les ressonàncies magnètiques a un indret on no molesti als veïns. Aquestes i altres propostes estan recollides al programa electoral del PSC-Progrés.
PSC-Plaça Joan Sansa
07/05/2007 18:48

L'alcaldable del PSC-Progrés, Jordi Mas i Orgega, ha anunciat avui que el seu grup urbanitzarà la Plaça Joan Sansa de la Seu, l'espai públic més gran de què disposa la Seu en la seva trama urbana. Acompanyat d'Anna Gómez, inegrant de la candidatura del PSC-Progrés, Mas ha explicat que l'objectiu del seu grup és convertir la plaça en un nou centre de la Seu i el pulmó verd de l'eixample nord.

Segons ha explicat Mas, l'anterior ajuntament de Progrés va deixar enllestit el projecte però encara no s'ha implementat, perdent-se així quatre anys.

Jordi Mas també s'ha compromès a traslladar les firetes de la Festa Major i el camió de les ressonàncies magnètiques a un indret on no molesti el veïnat. Aquesta plaça s'ha convertit en un focus de queixes a causa d'actituds incíviques i en ser escenari d'activitats que han perjudicat els veïns.

D'altra banda, tal i com recull el programa electoral del PSC-Progrés, Jordi Mas i Ortega proposa construir, en una part de la plaça, un aparcament soterrat per tal de resoldre la falta de places per a estacionar vehicles.

Mostrar formulari de contacte