Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Punt Òmnia clou el curs amb 220 inscrits i 3.790 usos

El Punt Òmnia clou el curs amb 220 inscrits i 3.790 usos

El centre treballa amb veïns i entitats per apropar les noves tecnologies a tothom Enguany s'ha fet classes de full de càlcul, àlbums digitals, retoc fotogràfic i internet, entre d'altres

Punt Òmnia - Cloenda
Punt Òmnia - Cloenda
23/06/2011 17:16

La cloenda del curs del projecte Òmnia, celebrada dijous a la tarda, va aplegar nombrosos alumnes dels tallers que finalitzen el curs escolar. Des del mes de gener un total de 220 persones s’hi han inscrit. El total d’usos del recurs ha estat de 3.709, comptant els tallers i les hores d’aula oberta, on l’espai roman obert per a l’accés lliure.

Els cursos oferts en aquest semestre han versat sobre Iniciació a la informàtica, Fulls de càlcul, Àlbums digitals, Retoc fotogràfic, Internet, entre d’altres. El Punt Òmnia organitza trimestralment el seu calendari de formacions. També es pot accedir de forma independent al recurs en les hores d’Aula Oberta. El projecte treballa també amb diferents col•lectius com el Taller Claror, el Centre de Dia de Salut Mental, Aspid, així com la UEC o el Pla Comarcal d’Immigració.

La Regidora de Serveis Socials, Anna Vives, i la dinamitzadora del projecte, Ester Collado, han valorat que es clourà l'any "amb més usos que l’any passat" i que la sala avui "constitueix un recurs que compleix amb escreix la funció formativa i integradora a La Seu.”

Mostrar formulari de contacte