Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Punt Òmnia ofereix nous tallers d'informàtica

El Punt Òmnia ofereix nous tallers d'informàtica

S'hi tractarà temes com ara navegadors, àlbums digitals, full de càlcul i xarxes socials Les inscripcions es poden fer per internet o bé a l'OAC de l'Ajuntament al llarg dels propers dies

Punt Òmnia
Punt Òmnia
07/04/2012 08:49

El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell ha programat set nous tallers que tindran lloc en aquest trimestre, és a dir, entre els mesos d'abril a juny. Tots estan pensats per a persones amb un nivell bàsic d'informàtica, i s'iniciaran la setmana del 23 d'abril.

Per poder participar-hi, cal fer la inscripció prèvia. Es podrà formalitzar via on-line (www.laseu.cat/serveis/oac) els dies 10 i 11 d'abril, i de manera presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, de l'Ajuntament de la Seu, els dies 13 i 16 d'abril, a partir de les 9 del matí. En ambdues modalitats només es podrà realitzar una inscripció per persona.

Hi ha vuit places disponibles per a cada taller, per aquest motiu les inscripcions seran per rigorós ordre d'arribada.

Tallers programats

Els tallers que ofereix el Punt Òmnia de la Seu són: Internet amb Firefox (els dilluns d'11 a 12 del migdia), àlbums digitals amb Hofmann (els dilluns de 16 a 17 hores o els dimecres de 11 a 12 del migdia); correu electrònic (els dilluns de 17 a 18 hores); fulls de càlcul amb Excel i Calc (els dimecres de 17 a 18 hores); creació de pel·lícules amb Movie Maker (els dijous de 10 a 11 del matí); retoc d'imatges amb Picasa (els dijous de 16 a 17 hores); i xarxes socials (els divendres d'11 a 12 del migdia).

Per a més informació cal dirigir-se al Punt Òmnia de la Seu o trucant al telèfon 973 35 30 08.

Mostrar formulari de contacte