Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Punt Òmnia ofereix vuit cursos de noves tecnologies

El Punt Òmnia ofereix vuit cursos de noves tecnologies

S'ensenya movie maker, fulls de càlcul, el retoc de fotografia i internet per a gent gran, entre d'altres matèries El servei va tenir el 2009 més de 9.300 usos i l'edat de la majoria d'usuaris oscil.la entre els 26 i els 60 anys  
Punt Òmnia
28/01/2010 16:13

El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell ha iniciat ja una nova programació trimestral amb un total de 8 nous cursos on hi prenen part una seixantena de persones. Concretament s'imparteixen cursos de movie maker, fulls de càlcul, alfabetització digital, retoc de fotografia i internet per gent gran. Tots són gratuïts i tenen lloc al centre cívic l'Escorxador.

El projecte Òmnia és un recurs formatiu on qualsevol persona de qualsevol edat pot iniciar-se o perfeccionar-se en el món de les noves tecnologies. Al respecte, la dinamitzadora del Punt Òmnia, Ester Collado, es mostra "molt orgullosa de cadascuna de les persones que fa servir el nostre recurs, ja que fan un esforç molt important, no només per assistir cada dia a les classes sinó també pel seu esperit de superació”.

La regidora de Serveis Socials del Consistori urgellenc, Anna Vives, remarca que el Punt Òmnia és un recurs molt proper. “Tothom pot accedir-hi; la feina que s'hi fa és realment agraïda pel fet de veure persones que mai han tingut cap tipus de contacte amb les noves tecnologies i que de cop i volta entren en una dimensió totalment desconeguda”, afirma Vives, que valora que “l'augment anual d'usos ens constata que s'hi està fent una bona feina, tant a nivell de continguts i programació com de dinamització”.

Balanç del 2009

El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell ha registrat durant l'any 2009 un total de 9.310 usos, augmentant sensiblement respecte l'any 2008. Les dones són el col·lectiu que continuen usant més aquest recurs, mentre que l'edat dels usuaris es mou sobretot entre els 26 i els 60 anys.

Cal destacar que es continua treballant amb entitats i col·lectius com el Taller Claror, el Centre de Dia de Salut Mental, Aspid, Pirmi i el Taller Ocupacional, així com també la UEC, l'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell i el Pla Comarcal d'Immigració.

L'espai del Punt Òmnia se cedeix a entitats, associacions i col·lectius que així ho demanin.

Mostrar formulari de contacte