Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El punt d'informació turística de l'Espai Ermengol gairebé dobla els usuaris de l'antiga oficina

El punt d'informació turística de l'Espai Ermengol gairebé dobla els usuaris de l'antiga oficina

Durant els mesos de juliol i agost, han estat atesos un total de 6.379 turistes Les demandes se centren en la informació sobre el centre històric, les activitats al Parc Olímpic del Segre i propostes vinculades a la natura

Oficina de Turisme de la Seu - Turistes
Oficina de Turisme de la Seu - Turistes
21/09/2011 14:37

El Punt d'Orientació Turística del centre històric de la Seu d'Urgell -situat a l'Espai Ermengol- ha doblat aquest estiu el número de turistes atesos en relació amb els que van demanar informació l'any passat a l'antiga oficina de turisme, ubicada a l'avinguda de les Valls d'Andorra. Concretament, els mesos de juliol i agost d'enguany han passat per aquest espai d'acollida i atenció al visitant un total de 6.379 turistes.

Pel que fa a aquesta xifra, el 38% dels visitants han estat catalans, mentre que un 31% procedien de diferents punts de l'estat espanyol. Un altre 26,7% dels turistes atesos durant l'estiu han estat europeus, mentre que el 4,3% restant provenien bàsicament dels Estats Units, entre d'altres països. La nacionalitat predominant dels visitants europeus és la francesa, seguida de l'alemanya. També han estat representatius els ciutadans procedents dels Països Baixos.

Les demandes que realitzen la majoria de turistes que visiten la Seu d'Urgell se centren en la informació sobre el centre històric de la ciutat, activitats per poder realitzar al Parc Olímpic del Segre, així com activitats a la natura, com el senderisme. En aquest sentit, els visitants també sol.liciten sovint informació sobre el Parc Natural del Cadí-Moixeró.

Pel que fa a allotjament, els turistes que s'aturen a la Seu també consulten sobre l'oferta hotelera. A més a més, aquest estiu hi ha hagut un lleuger augment de peticions relacionades amb els càmpings.

Mostrar formulari de contacte