Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Punt Jove Actiu ha rebut 2.000 consultes en dos anys

El Punt Jove Actiu ha rebut 2.000 consultes en dos anys

L’espai vol potenciar la distribució d’informació d’interès per internet

Punt Jove
Punt Jove
21/07/2007 17:27

El Punt Jove Actiu de la Seu d'Urgell celebra aquest divendres els seus dos anys d'existència, durant els quals ha atès unes 2.000 consultes. Segons la regidora de Joventut, Mireia Pellicer, la intenció de cara al futur és “fer possible accedir als serveis de l'oficina mitjançant les noves tecnologies a través del butlletí electrònic, la web i les consultes on-line”.

Així, des de l'abril uns 500 joves subscrits reben mensualment el butlletí electrònic. Allà s'informa de les novetats d'interès en matèries com, per exemple, l'oferta cultural de la ciutat i la resta del territori català.

L'oficina d'informació als joves que porta el nom d'Espai Montserrat Iscla en reconeixement a la veïna de la ciutat que va fer donació de l’edifici on hi ha el local, a més a més de pisos per a joves. S'hi pot trobar també informacions d'interès general per als joves com ara ofertes de beques, cursos d'estiu, convocatòries de subvencions per a entitats juvenils, concursos de temes molt diversos, entre altres temes d'actualitat.

El local també permet la consulta per correu electrònic per tal de poder oferir assessorament a qui no pugui accedir fàcilment a l'oficina. Cal recordar que l’espai està pensat per a donar servei a tota la comarca. Actualment, segons recorda Mireia Pellicer, “s'està elaborant un web que aglutini tots aquests serveis de consulta per poder donar resposta a totes les necessitats i aspiracions dels joves”

Mostrar formulari de contacte