Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell lliura 87 certificats als participants dels tallers dedicats a les TIC

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell lliura 87 certificats als participants dels tallers dedicats a les TIC

Els usuaris del servei han rebut la felicitació institucional per part de l’alcalde de la ciutat, Jordi Fàbrega, i la tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones, Marian Lamolla
Lliurament de certificats al Punt Òmnia del curs 2020-2021
22/06/2021 15:49

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell ha celebrat aquest dimarts l’acte de lliurament de certificats als participants del tallers relacionats amb les noves tecnologies que s’han realitzat durant el curs 2020-2021. L’acte ha estat presidit per l’alcalde urgellenc, Jordi Fàbrega; la tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones, Marian Lamolla, i la dinamitzadora del Punt Òmnia, Ester Collado. En total s'han entregat 87 diplomes.

En el transcurs de l'acte, Jordi Fàbrega ha felicitat tots els ciutadans que han pres part en els tallers sobre les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i ha destacat que "amb la pandèmia, s'ha demostrat la importància del servei del Punt Òmnia a la Seu, ja que ha fet una tasca d’acompanyament als seus usuaris i usuàries durant un any molt difícil per a tothom". En aquest sentit, Fàbrega ha valorat el fet que s'hi ha donat suport "a les persones que no tenen les eines o no saben com tramitar ajuts o qualsevol altra gestió personal de manera telemàtica".

Gairebé un miler d'usos

Respecte al nombre de tallers, el Punt Òmnia de la Seu ha impartit durant el curs 2020-21 un total de 26 cursos. Pel que fa al nombre d’usos, se n’han fet un total de 936. La dinamitzadora d’Òmnia de la Seu, Ester Collado, n’ha fet un balanç "molt positiu", malgrat que també ha destacat que s'ha viscut "un curs peculiar i dur a causa de la COVID". Així mateix, Collado ha expressat l'agraïment per la bona resposta de la ciutadania a l'oferta formativa proposada.

Per la seva part, la regidoria Marian Lamolla ha remarcat que "és més necessari que mai l’aprenentatge en les TIC i fer-les arribar a tot el conjunt de la ciutadania, sobretot a persones grans i a persones analfabetes digitalment, per evitar la bretxa digital".

Projectes amb entitats urgellenques

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell ha treballat diferents projectes amb entitats locals com l’Institut La Valira, el Servei d’Ocupació de Catalunya (3 tallers), els joves del Centre Obert, el Centre Claror, la Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i el Consell Municipal de la Gent Gran.

Mostrar formulari de contacte