Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell lliura 128 certificats a les persones participants en els tallers del curs 2021-2022

El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell lliura 128 certificats a les persones participants en els tallers del curs 2021-2022

El centre ha ofert 22 formacions relacionades amb les noves tecnologies. Enguany s'han dut a terme gairebé 1.400 usos
Lliurats els certificats del Punt Òmnia del curs 2021-2022
21/06/2022 17:40

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell ha celebrat aquest dimarts l’acte de lliurament de certificats a les persones que han participat en els tallers del curs 2021-2022 relacionats amb les noves tecnologies. L’acte l'ha presidit l’alcalde urgellenc, Francesc Viaplana, acompanyat del vicealcalde urgellenc, Jordi Fàbrega; la tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones, Marian Lamolla, i la dinamitzadora del Punt Òmnia a la capital alturgellenca, Ester Collado.

En el transcurs de l’acte, en què s'ha fet l'entrega d'un total de 128 diplomes, Francesc Viaplana ha felicitat els usuaris per l'interès en formar-se en les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Per la seva part, Marian Lamolla, ha fet una "bona valoració" del tancament del curs, del qual ha destacat que "s'ha quasi normalitzat l'aforament", ja que els dos darrers anys s'havia reduït a causa de la pandèmia.

Taller per a personal de la FSH

El Punt Òmnia ha ofert com a novetat un taller dirigit a personal de la Fundació Sant Hospital, sobretot a persones que treballen a la cuina, el servei de neteja i la bugaderia. El curs s'ha centrat en l’ús del correu corporatiu i en les noves tendències formatives a través de plataformes virtuals o de l'ús del mòbil. "La col·laboració ha estat molt ben rebuda per part dels treballadors", ha indicat la tinent d'alcalde d'Atenció a les Persones, que ha agraït a Ester Collado el fet de "posar-ho fàcil". Així mateix, Lamolla ha incidit en què "l'alfabetització digital té més sentit que mai en els temps que vivim". I ha afegit: "És la filosofia en la que es basa el Punt Òmnia: fer arribar la tecnologia a tots els col·lectius sense deixar ningú enrere”.

Del gener al juny 2022: 1.354 usos

El Punt Òmnia de la Seu ha impartit 22 tallers durant el curs 2021-2022. Pel que fa al nombre d’usos, des de l’1 de gener al 21 de juny d’aquest any se n’han fet un total de 1.354. La dinamitzadora d’Òmnia de la Seu, Ester Collado, ha manifestat que "tot i que aquest any tampoc ha estat amb una normalitat al 100%, s'ha vist un repunt tant en el nombre de participants com en els usos respecte als dos anys anteriors". Collado ha assenyalat també que durant aquest curs també s'han ofert tallers en línia, tot i que la gran demanda per part de la ciutadania ha estat presencial. "Aquest camí és el que triem de cara al setembre, quan es torni a fer l'oferta de cursos", ha dit.

La dinamitzadora d’Òmnia a la Seu ha donat les gràcies a les persones i les entitats que han fet confiança al servei, com el Taller Claror, el Centre Social El Picot, l'Associació de Dones Confraresses de l'Alt Urgell, l'Institut la Valira i la Fundació Sant Hospital. "Només em queda desitjar a tots els usuaris i a totes les usuàries un bon estiu, a més de recordar-los que cal practicar les TIC amb responsabilitat", ha reblat.

Mostrar formulari de contacte