Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Punt Òmnia de la Seu duu a terme el segon taller d’Ecoturisme Urbà

El Punt Òmnia de la Seu duu a terme el segon taller d’Ecoturisme Urbà

L’activitat té com a finalitat donar a conèixer la natura urbana mitjançant les TIC. Les places que es van oferir ja estan exhaurides

Taller d'Ecoturisme Urbà (Punt Òmnia de la Seu)
Taller d'Ecoturisme Urbà (Punt Òmnia de la Seu)
12/08/2020 15:58

El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell ha començat la segona setmana de tallers d’Ecoturisme Urbà. Aquest dimecres, els assistents han pogut visitar l’exposició ‘Natura de l’Alt Urgell: patrimoni i recurs’, ubicada a la cinquena planta de l’Espai Ermengol, de la mà de Jordi Dalmau, gerent d’Aubèrria. A més a més, han pogut conèixer el cedre del Parc del Cadí, considerat arbre singular de la ciutat, i la geologia de la Catedral de Santa Maria d’Urgell.

Els tallers organitzats pel Punt Òmnia tenen com a finalitat donar a conèixer la natura de la Seu d’Urgell mitjançant les noves tecnologies (TIC). La proposta fa un recorregut pels punts d’interès ecoturístic recollits en el mapa ‘La Seu Naturalment’ i ensenya als assistents com accedir a l’explicació de l’element i les seves característiques a través de codis QR.

El Punt Òmnia proposa dues modalitats de tallers pel mes d’agost: els dimecres, l’activitat és oberta a tots els públics. Els dijous, està orientat només a persones a partir de 60 anys. L’activitat és gratuïta i té una durada d’una hora i mitja. La proposta es duu a terme amb totes les mesures de seguretat i prevenció sanitàries i per tant l’aforament de cada taller està limitat a deu persones. Les inscripcions estan exhaurides des del mes de juliol.

Mostrar formulari de contacte