Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa es converteix en un motor de dinamització social i econòmica de Sort

El Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa es converteix en un motor de dinamització social i econòmica de Sort

Durant una setmana s'organitzen activitats per a esportistes d'elit, aficionats i amants de riu

17/07/2015 12:30

El Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa arriba a la seva 52 edició amb un programa carregat d'activitats esportives i culturals. Des del 18 al 25 de juliol el riu i el piragüisme es convertiran en els protagonistes indiscutibles de la vida cultural de Sort i en un motor de dinamització social i econòmica.

En l'edició anterior, el Ral.li va acollir un total de 539 participants. Aquesta edició s'espera la participació d'una vintena de clubs. L'origen dels participants és Catalunya, País Basc i Galícia. En les proves populars hi participaran palistes d'Alemanya, França i Suècia. En total es realitzaran una vintena d'activitats, com ara caminades populars, concerts, teatre i competicions esportives.

La combinació de proves esportives amb activitats populars vol aconseguir connectar als turistes amb el riu i el piragüisme durant la seva estada al Pallars.

Campionat d'Espanya d'Estil Lliure

Les proves esportives comencen aquest diumenge amb el campionat d'Espanya d'Estil Lliure. Dilluns s'iniciaran les activitats més populars, amb un descens popular de piragüisme entre Llavorsí i Sort, i un descens turístic infantil entre Sort i Montardit. Les competicions finalitzaran amb la Copa d'Espanya de Joves Promeses el dissabte dia 25.Durant tota la setmana hi haurà actuacions musicals, caminades i teatre.

L'Associació Esportiva Pallars és l'entitat que, conjuntament amb l'Ajuntament de Sort, dóna vida al Ral·li i s'encarrega de la direcció tècnica-esportiva de les competicions. L'Associació esportiva té com a finalitat, a més de promoure l'esport, facilitar la pràctica del mateix als nens de la comarca i minimitzar les diferències socials; crear hàbits saludables i esportius i que els nens coneguin, valorin i gaudeixin del medi on viuen.

Mostrar formulari de contacte