Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Retaule de Sant Ermengol atrau més de 1.200 persones

El Retaule de Sant Ermengol atrau més de 1.200 persones

El nombre d'espectadors ha augmentat un 50% en relació amb l'any passat El Patronat fa una valoració molt positiva de la temporada, en què s'ha millorat la difusió i s'ha rejovenit l'espectacle

Retaule de Sant Ermengol 2011
Retaule de Sant Ermengol 2011
24/08/2011 10:45

El Patronat del Retaule de Sant Ermengol ha fet una valoració molt positiva de la temporada de representacions d'aquest any 2011, que ha atret 1.200 persones. El nombre d'espectadors suposa un augment del 50% en relació amb el 2010.

Un factor que ha influït en el balanç final de públic és el temps, ja que les bones condicions meteorològiques, sense cap dia de pluja, han permès la realització de totes les sessions programades, des del dissabte 6 fins al diumenge 14 d'agost. D'altra banda, es destaca de forma especial les bones xifres d'assistència "tenint en compte el context econòmic actual".

En un altre ordre de coses, en l'afany de millora de l'espectacle, aquest estiu el Retaule ha dut a terme de forma sistemàtica un conjunt d'enquestes al públic, "per tal de determinar els punts forts i els punts dèbils de la representació, i també per millorar les polítiques de difusió i així poder arribar al màxim de públic potencial".

El Patronat també destaca positivament en el balanç d'enguany la participació del Cor de Cambra Caterva els dies 8 i 10. La coral ja va actuar en les representacions la temporada passada, així com en la realització d'un seguit de tallers de formació per als membres del Retaule, inclosos dins del programa "Tallers per la Festa" del Departament de Cultura de la Generalitat.

Segons els responsables de l'espectacle urgellenc, "l'augment d'espectadors, la millora de les polítiques de difusió i la incorporació de nous actors i tècnics, amb un rejoveniment general de l'espectacle, permeten considerar la d'aquest any com una edició de consolidació i de rellançament". L'objectiu final és donar al Retaule "una projecció molt més àmplia i posicionar-lo com a espectacle de referència al nostre país".

Mostrar formulari de contacte