Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Retaule de Sant Ermengol convoca un càsting per incorporar nous actors 'amateurs'

El Retaule de Sant Ermengol convoca un càsting per incorporar nous actors 'amateurs'

La prova es durà a terme el pròxim dissabte, 9 de juliol, de les 11 a les 13 hores, al Centre Cívic de la Seu

Escena del Retaule de Sant Ermengol
Escena del Retaule de Sant Ermengol
05/07/2016 13:49

El Patronat del Retaule de Sant Ermengol ha convocat un càsting obert a tothom per incorporar nous actors amateurs a l'espectacle. L'objectiu de la iniciativa és donar l'oportunitat de participar en la posada en escena a tot aquell qui hi estigui interessat. La prova es durà a terme el pròxim dissabte, 09 de juliol, de les 11 a les 13 hores, al Centre Cívic de la Seu.

La tria dels nous actors la farà el president del Retaule, Jesús Galindo, i el director, Joan Hernàndez, que assumeix novament aquest càrrec "en el marc d'un procés de millora continuada i renovació" de la representació medieval.

Les sessions per veure el Retaule de Sant Ermengol 2016 estan previstes entre els dies 30 de juliol  i 7 d'agost al claustre de la Catedral de Santa Maria de la Seu d'Urgell a les 22h.

Espectacle fet per la gent de la Seu

El Retaule de Sant Ermengol és un espectacle teatral "fet per al poble i fet per la gent del poble". Cap dels actors que hi participen són professionals. Les representacions van començar l’estiu de l’any 1957. Després de gairebé 20 anys, hi va haver dues interrupcions perllongades; la primera, l’any 1975, i l’altra, el 1995. El Retaule de Sant Ermengol es va recuperar de nou el 2004 i des d’aleshores les funcions es programen de forma anual durant la primera quinzena d’agost.

Mostrar formulari de contacte