Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El rocòdrom municipal del Parc Olímpic del Segre s'obre a tots els usuaris

El rocòdrom municipal del Parc Olímpic del Segre s'obre a tots els usuaris

La paret d'escalada es troba instal.lada a l'aire lliure. La instal.lació, estrenada durant la celebració de l'Escanyabocs 2015, ja ha passat per un període de prova

Rocòdrom del Parc del Segre
Rocòdrom del Parc del Segre
08/07/2015 13:45

El rocòdrom municipal que es troba ubicat dins del recinte del Parc Olímpic del Segre ja s'ha obert a l'ús de tots els practicants de l'escalada. Aquesta instal·lació, que es va estrenar durant la celebració de l’Escanyabocs 2015, s’havia posat en marxa per a grups organitzats, amb l'objectiu de provar-la primer i detectar possibles incidències. Superat aquest període, tots els aficionats hi tenen ara accés.

Els interessats tindran diferents opcions de poder fer ús d’aquest nou equipament. En aquest sentit, l’Ajuntament ha posat a disposició un abonament anual destinat a practicants federats d’aquesta modalitat esportiva, amb experiència, coneixements i material d’escalada. Aquesta opció es podrà combinar, amb una bonificació en el preu, amb el que ja existeix per accedir al búlder de la zona esportiva.

Per aquells practicants i aficionats a l’escalada que no disposin de llicència federativa s'ofereixen entrades de dia, que inclouen l’assessorament d’un monitor i l’assegurança d’accidents diària. També hi ha la possibilitat de llogar el material necessari en cas que algun usuari no en disposi.

Finalment, el Parc del Segre ha incorporat també el rocòdrom a la seva oferta d’activitats esportives en el medi natural per a grups familiars i escolars, fet que amplia el ventall de possibilitats per aprofitar aquest equipament de referència.

Les expectatives d’utilització del nou equipament, finançat amb fons europeus a través del projecte Fer de la Frontera un Camí cap a la Formació, del programa Poctefa, són optimistes, "tenint en compte el bon nombre de practicants i aficionats a l’escalada que hi ha al territori, a la manca d’aquest tipus d’instal·lacions i a la seva ubicació i accessibilitat en trobar-se dintre del recinte del Parc del Segre".

El personal tècnic del Parc del Segre s’encarregarà del manteniment i l’actualització de les diferents vies d’escalada del rocòdrom, que ofereixen diferents graus de dificultat per als escaladors.

Tarifes vigents

ABONAMENTS ANUALS

BÚLDER POLIESPORTIU
30,00€ (menors de 16 anys)
45,00€ (adults)

ROCÒDROM PARC DEL SEGRE
60,00€ (menors de 16 anys)
80,00€ (adults)

ABONAMENT CONJUNT
75,00€ (menors de 16 anys)
100,00€ (adults)

ENTRADES DE DIA

ENTRADA INDIVIDUAL FEDERAT (sense monitor ni material)

15,00€

ENTRADA INDIVIDUAL NO FEDERAT (inclou monitor i material)
15,00€ (menors de 16 anys)
20,00€ (adults)

Els interessats en aconseguir un abonament anual ho poden fer a les oficines del Servei d’Esports (Palau Municipal d’Esports. Camí Ral de Cerdanya, 31) o a les oficines del Parc del Segre. Cal recordar que, d'acord amb els convenis subscrits per l’Ajuntament amb les entitats esportives locals i per tal de promoure les activitats esportives, els socis de la UEU disposen de bonificacions en el preu dels abonaments anuals.

Mostrar formulari de contacte