Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El romànic d’Andorra estarà obert durant la temporada d’estiu

El romànic d’Andorra estarà obert durant la temporada d’estiu

Les capelles de Sant Romà de les Bons, Sant Serni de Nagol, Sant Climent de Pal, Sant Miquel d’Engolasters i Sant Martí de la Cortinada es podran visitar de manera gratuïta. L'objectiu és que en puguin gaudir tant els residents com els visitants
Romànic obert a Andorra
25/06/2020 21:02

Les sis esglésies més representatives del romànic andorrà obriran les portes durant dos mesos perquè tant els residents com els visitants puguin contemplar les mostres artístiques que contenen. Les capelles de Sant Romà de les Bons, Sant Serni de Nagol, Sant Climent de Pal, Sant Miquel d’Engolasters i Sant Martí de la Cortinada es podran visitar de manera gratuïta de dimarts a dissabte, de 10 a 14 h i de 15 a 19 h, i els diumenges de 10 a 14 h.

Com a novetat d’enguany, Sant Climent de Pal ja no es visitarà de manera conjunta amb l’antic Centre d’Interpretació del Romànic d’Andorra. Per contra, serà l’església de Santa Coloma, amb el videomapatge, la que es visitarà conjuntament amb l’Espai Columba, on es podran conèixer els frescos originals de la capella i la seva adaptació digital in situ. Aquesta darrera església serà visitable durant l’horari d’obertura del museu que l’acompanya, de dimarts a dissabte, de 10 a 14 h i de 15 a 19 h, i els diumenges d’11 a 14 h. Hi haurà tarifa normal (7 €), reduïda (3,5 €) i accés gratuït.

A més, la casa parroquial de Canillo obrirà l’església de Sant Joan de Caselles de manera gratuïta fins a l’octubre, de dimarts a diumenge, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h.

Juntament amb les esglésies també es podrà gaudir de visites guiades al Santuari de Meritxell a partir del dilluns dia 1 de juliol, en l’horari d’obertura del santuari: de 10 a 14 h i de 15 a 19 h, i diumenge de 10 a 14 h. El dimarts no s'obrirà.

El Govern d'Andorra també ha informat que es recobrarà la normalitat al Museu Nacional de l’Automòbil i la Casa Rull a partir del dimarts 2 de juliol. Aquests equipaments obriran en el seu horari habitual.

Mostrar formulari de contacte