Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Sant Hospital de la Seu incrementa la presència de joves d'estudis sanitaris per fer pràctiques

El Sant Hospital de la Seu incrementa la presència de joves d'estudis sanitaris per fer pràctiques

El complex urgellenc manté la col·laboració amb centres docents com les universitats de Barcelona, Lleida i Andorra i l'Institut Joan Brudieu. La direcció creu que això els pot ajudar paral·lelament de cara a futures col·laboracions professionals

Joves d'estudis sanitaris, en pràctiques al Sant Hospital de la Seu
Joves d'estudis sanitaris, en pràctiques al Sant Hospital de la Seu
03/09/2018 18:55

A part de les col·laboracions docents habituals amb les Facultats de Medicina i d’Infermeria de la Universitat de Lleida i de la Facultat d’Infermeria de la Universitat d’Andorra, la Fundació Sant Hospital està incrementant les sol·licituds de diverses universitats per tal de col·laborar amb la formació de pregrau dels seus estudiants.

Des del centre urgellenc valoren positivament aquesta presència d'estudiants en pràctiques a la Seu per fer pràctiques, ja que consideren que coincideix amb "l'objectiu de col·laborar en la formació de les diferents professions sanitàries, al mateix temps que es dóna a conèixer el centre i l'activitat a futurs professionals de cara a possibles col·laboracions laborals". A això hi sumen la col·laboració ja habitual amb l’Institut Joan Brudieu  per a les pràctiques dels estudiants d’auxiliar d’infermeria, d’administratius i d’informàtica, que ja fa temps que realitzen.

En aquest sentit, durant l’any acadèmic 2016-2017 el Sant Hospital va tenir un total de 36 estudiants de diferents branques sanitàries, mentre que aquest darrer curs acadèmic 2017-2018 han estat un total de 59 els alumnes que han tingut formant-s'hi, amb estudiants de biologia, farmàcia, psicologia i tècnics de radiologia, entre altres, i de centres diversos com ara la Universitat de Barcelona, la Universitat Oberta de Catalunya i la Universidad de León.

A més a més, aquest darrer curs han estat a la Seu dos residents de Medicina de Família i Comunitària (de les Unitats docents Costa de Ponent i Costa de Barcelona ciutat), tot realitzant part de la seva formació MIR.

Mostrar formulari de contacte