Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El secretari d'Estat de Turisme i Comerç visita l'Espai Ermengol

El secretari d'Estat de Turisme i Comerç visita l'Espai Ermengol

Joan Mesquida comprovarà les obres realitzades al nou museu de la Seu L'equipament ha rebut una subvenció de 500.000 euros de Turespaña

Espai Ermengol - Conveni Madrid
Espai Ermengol - Conveni Madrid
11/07/2011 16:43

El secretari d'estat de Turisme i Comerç Interior, Joan Mesquida, visitarà aquest dimecres l'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat.

La visita s'iniciarà a les 12 del migdia i també hi prendran part el director general d'Administració Local de la Generalitat de Catalunya, Joan Cañada, el director de l'Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, juntament amb l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla.

La visita s'emmarca en el conveni de col·laboració signat entre l'Ajuntament de la Seu i la Secretaria de Turisme i Comerç Interior per a la promoció del projecte de dinamització turística i econòmica. Amb aquest conveni s'obté una subvenció de 500.000 euros destinada a finançar totes aquelles actuacions necessàries per l'Espai Ermengol, en un termini màxim de dos anys.

Aquesta nova infraestructura turística de la Seu d'Urgell, que ha comptat amb un pressupost d'1.300.000 euros, ha estat finançada en el seu 90% per diferents administracions públiques. A més a més de la subvenció de Turespaña, l'Espai Ermengol també ha rebut 650.000 euros provinents dels Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), a través del Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya, i una altra del Departament d'Empresa i Ocupació.

Mostrar formulari de contacte