Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Sedis, premiat a la Festa del Bàsquet

El Sedis, premiat a la Festa del Bàsquet

Diversos equips s'han proclamat campions durant la temporada 2010-2011 i han rebut premis individuals Laura Garcia, Manel Núñez, Marc Tomàs, Víctor Seguín i Sílvia Besolí El club celebrarà assemblea general ordinària el pròxim 11 de juliol

Sedis Bàsquet - Presentació 2010
Sedis Bàsquet - Presentació 2010
04/07/2011 17:36

Aquest divendres, 1 de juliol, s'ha celebrat a Lleida la Festa del Bàsquet, que premia equips i jugadors destacats durant la temporada 2010-2011 a la demarcació. L'Associació Esportiva Sedis Bàsquet hi ha estat àmpliament representada, ja que diversos equips s'han proclamat campions en les respectives categories.

És el cas de l'equip Sedis Viseu, campió territorial mini femení; el Sedis Cadí Tours, campió territorial infantil femení nivell B; el Sedis Esquitx, campió territorial infantil femení-Torneig Federació (millor equip provincial infantil); el Sedis Alfa-Consult, campió territorial cadet masculí-Torneig Federació; i, finalment, el Sedis Pirineus TV, campió territorial sènior masculí, que ha ascendit al nivell A.

Pel que fa als premis pel joc individual, Laura Garcia ha estat proclamada millor jugadora de la Lliga Femenina; Manel Núñez ha rebut un premi com a millor jugador de la lliga EBA; Marc Tomàs ha estat nominat com a millor jugador de Segona Catalana masculina; Víctor Seguín ha rebut un altra nominació com a millor jugador cadet masculí; i Sílvia Besolí ha estat declarada millor jugadora infantil femenina.

En un altre ordre de coses, l'assemblea general ordinària de socis de l'Associació Esportiva Sedis Bàsquet s'ha convocat pel pròxim 11 de juliol, a les 20.00 hores en primera convocatòria i a les 20.30 hores en segona convocatòria. Aquesta assemblea tindrà lloc a la sala de plens de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. En la reunió s'exposarà la situació general del club, tant a nivell esportiu com econòmic. També s'explicarà el projecte esportiu i social per a la temporada vinent.

Mostrar formulari de contacte