Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El segon 'Triraid' d'esports d'aventura passa per la Seu d'Urgell amb un augment de participants

El segon 'Triraid' d'esports d'aventura passa per la Seu d'Urgell amb un augment de participants

Enguany han pres part a les proves una vintena d'equips

Triraid Seu d'Urgell 2007
Triraid Seu d'Urgell 2007
11/06/2007 14:13

El segon 'Triraid', una prova competitiva amb caràcter d'entrenament, promoció i iniciació als esports que conformen els raids d'aventura, s'ha disputat aquest cap de setmana a la Seu d'Urgell. La competició ha incrementat la participació respecte a l'anterior prova, duta a terme a Lleida el passat mes d'abril.

A la capital de l'Alt Urgell van prendre part una vintena d'equips, cinc més que a la terra ferma. El conjunt de Sort Apanem, format per Jaume Pinyol i Sònia Berenguer, van ser els vencedors d'un circuit de proves, que van tancar amb 1 hora i 43 minuts.

Els participants van iniciar la cursa amb els relleus de caiac; tot seguit, van fer una prova d'orientació a peu per la Seu d'Urgell, amb un mapa d'orientació específic a una escala 1: 6000, en el qual havien de cercar les respostes a unes preguntes que tenien en el llibre de ruta. Un cop enllestides les qüestions, van muntar en una bicicleta de muntanya per fer un recorregut de 12 quilòmetres, amb més de 400 metres de desnivell positiu i per últim, una prova final de tir amb arc.

La pròxima cita dels 'Triraid' serà a Banyoles el mes de setembre, tot i que el 14 i 15 de juliol es disputarà el 'Women International Adventure Race' (WIAR) de Centelles (Osona) de categoria femenina i que també serà Campionat d'Espanya Femení de Raids.

Mostrar formulari de contacte