Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Servei d'Esports de la Seu d'Urgell presenta aquest estiu un ampli ventall d'activitats físiques i esportives per a infants i adolescents

El Servei d'Esports de la Seu d'Urgell presenta aquest estiu un ampli ventall d'activitats físiques i esportives per a infants i adolescents

‘A l'Estiu, Tot l'Esport’ es durà a terme del 27 de juny al 29 de juliol i ‘A l'Estiu, Aventura’ de l'1 d’agost al 2 de setembre. El torns seran setmanals i les inscripcions es podran fer de forma telemàtica a partir del 9 de maig
28/04/2022 13:35

El pròxim 9 de maig s’obriran les inscripcions a les activitats esportives d’estiu que organitza el Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, adreçades a infants i adolescents nascuts entre els anys 2017 i 2006. Les famílies interessades podran inscriure's únicament de manera telemàtica fins a esgotar les places de cada torn. D'altra banda, els casals continuaran oferint servei de menjador.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Carlos Guàrdia, ha especificat que tornen a oferir-se dues grans propostes d'estiu per als joves: 'A l'Estiu, tot l'Esport' i 'A l'Estiu, Aventura'. I ha afegit: "Tal com recull la nostra marca (Som Ciutat d'Esport), les activitats físiques i esportives es potencien també durant la temporada de vacances, a través d'un ampli ventall d'opcions per als infants i adolescents, amb la voluntat de donar-les a conèixer i perquè aprenguin i en gaudeixin en un entorn natural excepcional”.

Carlos Guàrdia ha valorat positivament també que des de l'òptica sanitària, la situació epidemiològica hagi millorat en relació amb l'any passat. "Això ens ha permès dissenyar el programa d'activitats amb la previsió de poder-les realitzar amb normalitat; esperem, doncs, que sigui així", ha remarcat.

‘A l’Estiu, Tot l’Esport’: del 27 de juny al 29 de juliol

‘A l’Estiu, Tot Esport’ tindrà lloc durant el mes de juliol, de dilluns a divendres, de 9.30 a 14 hores. El casal ofereix esports convencionals, esports de raqueta i implementació, esports alternatius, gimcanes, activitats aquàtiques, jocs de coneixença o jocs d'estratègia, entre d’altres. L'activitat inclou també la piscina municipal, servei d'acollida (a partir de les 8 del matí) i dinar de 14 a 15 hores. Els torns d’aquesta proposta són del 27 de juny a l’1 de juliol; del 4 al 8 de juliol; de l’11 al 15 de juliol; del 18 al 22 de juliol i del 25 al 29 de juliol.

‘A l’Estiu, Aventura’: de l’1d’agost al 2 de setembre

Pel que fa a la proposta ‘A l’Estiu, Aventura’, també serà de dilluns a divendres, de 9.30 a 14 hores, durant el mes d'agost i començament de setembre. Preveu activitats esportives en el medi natural i l'entorn, com l'escalada, el tir amb arc, el trekking aquàtic, BTT, l'snorkel, l'slackline o el senderisme, entre d’altres. La proposta inclou també la piscina municipal i servei d'acollida (a partir de les 8 del matí). Els torns seran de l’1 al 5 d'agost; del 8 al 12 d'agost; del 16 al 19 d'agost; del 22 al 26 d'agost i del 29 d’agost al 2 de setembre.

Preus

El preu de cada torn és de 57 euros. Es farà un 20 per cent de descompte en la inscripció en el cas de pertànyer a una família nombrosa o monoparental, segons indica l'ordenança fiscal municipal. L’opció d’acollida tindrà un cost de 7 euros per torn, mentre que l’opció de dinar costarà 35 euros cada setmana.

Per a més informació cal trucar al Servei d’Esports al 973 350 010 (extensió 8010-8011) o bé enviar un correu a

  • Activitats esportives per a joves a la Seu durant l'estiu
  • Activitats esportives per a joves a la Seu durant l'estiu

Mostrar formulari de contacte