Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Servei d'Esports de la Seu d'Urgell tornarà a oferir a l'estiu activitats físiques i esportives per als joves

El Servei d'Esports de la Seu d'Urgell tornarà a oferir a l'estiu activitats físiques i esportives per als joves

Les inscripcions en línia per als casals 'A l’Estiu, Aventura' i 'A l’Estiu, Tot l’Esport' s'obriran el 2 de maig. L'oferta esportiva municipal es durà a terme del 26 de juny a l'1 de setembre

Oferta d'activitats físiques i esportives per als joves a la Seu d'Urgell
Oferta d'activitats físiques i esportives per als joves a la Seu d'Urgell
19/04/2023 13:35

El pròxim 2 de maig s’obriran les inscripcions a les activitats esportives d’estiu que organitza el Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, adreçades a infants i joves nascuts entre els anys 2017 i 2008. El casal 'A l’Estiu, Aventura' es durà a terme al juliol i la proposta 'A l’Estiu, Tot l’Esport' es desenvoluparà durant el mes d’agost. La reserva restarà oberta fins que s'esgotin les places de cada torn. 

Cal destacar que les dates dels dos casals esportius s'han invertit en relació amb l'any passat. El tinent d’alcalde i regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Seu, Carlos Guàrdia, ha assenyalat que el canvi està motivat principalment per l’important creixement de casals i campus esportius a la ciutat, que s'organitzen sobretot durant el mes de juliol. Aquesta activitat requereix un alt ús de les instal·lacions municipals i per això l'opció 'A l’Estiu, Aventura', que es desenvolupa en d'altres espais, permetrà alliberar equipaments que poden utilitzar les entitats locals. Durant el mes d’agost, l’ocupació de les instal·lacions és menor i es podrà disposar de més franges d'utilització per al casal 'A l’Estiu, Tot l’Esport'.

Les places per als casals municipals esportius són limitades i compten amb l'opció de servei de menjador. Les famílies interessades podran fer el tràmit per inscriure's únicament de manera telemàtica

Activitats en el medi natural 

'A l’Estiu, Aventura' tindrà lloc de dilluns a divendres, de 9.30 a 14 h, durant la darrera setmana de juny i tot el mes de juliol, amb activitats esportives en el medi natural i el nostre. El programa inclou escalada, tir amb arc, trekking aquàtic, BTT, snorkel, slackline o senderisme, entre d’altres. A més a més, els participants també aniran a la piscina municipal. La proposta disposa de servei d'acollida, a partir de les 8 del matí. Els torns estan previstos del 26 al 30 de juny; del 3 al 7 de juliol; del 10 al 14 de juliol; del 17 al 21 de juliol i del 24 al 28 de juliol.

Activitats d'esports convencionals i activitats diverses

‘A l’Estiu, Tot Esport’ es durà a terme de dilluns a divendres, de 9.30 a 14 hores, durant el mes d'agost, i oferirà activitats esportives vinculades als esports convencionals, els esports de raqueta i implementació, i els esports alternatius, gimcanes, activitats aquàtiques, jocs de coneixença o jocs d'estratègia, entre d’altres. La proposta inclou també la piscina municipal; servei d'acollida, a partir de les 8 del matí, i dinar de 14 a 15 hores. Els torns d’aquesta proposta són del 31 de juliol al 4 d’agost; del 7 a l’11 d’agost; del 14 al 18 d’agost; del 21 al 25 d’agost i del 28 d’agost a l’1de setembre.

Preus

El preu de cada torn és de 57 euros, amb un 20% de descompte a la inscripció per a família nombrosa o monoparental, segons ordenança fiscal 32). L’opció d’acollida és de 7€ per torn i l’opció dinar és de 35€ el torn.

Per a més informació cal trucar al Servei d’Esports al 973 350 010 (ext.8010-8011) o enviar un correu a .

Alta participació

Aquestes propostes esportives adreçades per nens i nenes i nois i noies tenen, cada estiu, un èxit de participació, com així ho ha avalen les xifres d’inscripcions. L’estiu de 2022 la proposta ‘A l’Estiu, Tot l’Esport’ va tenir 228 participants (per torns: 28; 39; 43; 65 i 53) i ‘l’Estiu, Aventura’ va comptar amb 307 participants (per torns: 70; 65; 60; 81 i 31). Així, a l’estiu de l’any passat hi va haver un total de 535 participants i un increment del 24,7% respecte l’estiu de 2021.

Mostrar formulari de contacte