Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El servei 'Minuts Menuts' obrirà també els dimarts al matí

El servei 'Minuts Menuts' obrirà també els dimarts al matí

L'espai de guarda de nens ja es podia utilitzar fins ara les tardes de dilluns a divendres, i els dissabtes al matí La iniciativa vol donar resposta a les necessitats no previstes o puntuals de les famílies de la Seu
Minuts Menuts - Espai
28/04/2009 09:36

El servei municipal Minuts Menuts de La Seu d'Urgell ha ampliat el seu horari d'obertura. A partir d'ara obrirà també els dimarts al matí, tot coincidint amb el mercat setmanal. L'horari d'utilització de Minuts Menuts per part de les famílies urgellenques serà de les deu del matí a les dues del migdia.

El servei dels dimarts al matí d'aquest espai de guarda de nens i nenes de 0 a 3 anys se sumarà a l'horari habitual. Recordem que Minuts Menuts ja obre de dilluns a divendres, de cinc de la tarda a les vuit del vespre, i també obre els dissabtes al matí, dia de mercat, de les deu a les dues.

Minuts Menuts és un servei d’accés universal que disposa de 10 places de guarda. Té com a objectiu donar resposta universal a aquelles necessitats no previstes o puntuals de les famílies empadronades a la ciutat. El temps màxim de permanència d’un infant al servei és de 3 hores continuades i de 2 dies per setmana.

Els pares i les mares han de portar el material necessari per a la cura del seu fill o filla (bolquers, roba, etc.). A més a més, el centre disposa d’una programació setmanal d’activitats lúdico-didàctiques. El preu del servei és d’1euro per hora, que s’abona quan es va a recollir l’infant. Només es pot fer reserva de plaça el mateix dia de l’ús, trucant per telèfon entre les cinc i les sis de la tarda.

Minuts Menuts es troba situat a l’avinguda del Salòria, número 42. El telèfon de contacte és el 637 426 905.