Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Servei Municipal d’Esports de la Seu obrirà dilluns vinent les inscripcions per a les estades esportives d’estiu

El Servei Municipal d’Esports de la Seu obrirà dilluns vinent les inscripcions per a les estades esportives d’estiu

Al llarg dels mesos de juliol i agost, infants i adolescents podran participar de les diverses activitats que s'ofereixen en dos blocs temàtics, un per a cada mes

Estades esportives d'estiu a la Seu
Estades esportives d'estiu a la Seu
21/05/2019 18:00

Dilluns vinent dia 27 s’obriran les inscripcions a les estades esportives que organitza el Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i que s’adrecen a infants i adolescents d'entre 6 i 15 anys. Les famílies interessades podran fer les inscripcions tant de manera telemàtica -mitjançant el web municipal www.laseu.cat- com de manera presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament. Les inscripcions restaran obertes fins a esgotar les places de cada torn.

Les estades s’emmarquen en dues grans propostes. La primera, anomenada ‘A l’Estiu, Tot Esport’ tindrà lloc al llarg del mes de juliol i ofereix activitats esportives diverses: esports convencionals, esports de raqueta i implementació, esports alternatius, ràfting, caiac, gimcanes, activitats aquàtiques, jocs de coneixença i jocs d'estratègia, entre d’altres. Pel que fa a la segona, ‘A l’Estiu, Aventura’ del mes d’agost amb activitats esportives en el medi natural i el nostre entorn que inclou escalada, tir amb arc, trekking aquàtic, btt, ràfting, caiac, snorkel, slackline, senderisme, entre d’altres.

Per a tots dos mesos, l'activitat es farà de dilluns a divendres, de 2/4 de 10 del matí a les 2 del migdia, i  inclou la piscina municipal i l'opció de dinar (14.00) i de servei d'acollida, a partir de les 8 del matí.

Els torns previstos són: de l'1 al 5 de juliol, del 8 al 12 de juliol, del 15 al 19 de juliol, del 22 al 26 de juliol, del 29 de juliol al 2 d'agost, del 5 al 9 d'agost, del 12 al 16 d'agost, i del 19 al 23 d'agost.

Preus

El preu de cada torn és de 57 euros, l’opció de dinar és de 35 per torn i l’hora d’acollida és de 7 euros per torn. Val a dir que s’aplicarà un 20% de descompte a la inscripció per família nombrosa o monoparental.

Mostrar formulari de contacte