Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Servei Municipal d'Esports de la Seu d'Urgell ofereix onze setmanes d'activitat esportiva a l'estiu per a infants i adolescents

El Servei Municipal d'Esports de la Seu d'Urgell ofereix onze setmanes d'activitat esportiva a l'estiu per a infants i adolescents

L'oferta del casal "A l'estiu, viu l'esport a la Seu!" comença el 25 de juny i s'allargarà fins al 6 de setembre. Les inscripcions es podran formalitzar de forma telemàtica a partir del 6 de maig

Participants en el casal d'estiu del Servei d'Esports de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell (Foto d'arxiu)
Participants en el casal d'estiu del Servei d'Esports de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell (Foto d'arxiu)
25/04/2024 13:40

Dilluns 6 de maig s’obriran les inscripcions per a les activitats esportives d’estiu que organitza el Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, adreçades a infants i adolescents nascuts entre els anys 2008 i 2019. Les famílies interessades podran fer el tràmit per inscriure's únicament de manera telemàtica. Les places són limitades.

El casal "A l’estiu, aventura" tindrà lloc del 25 de juny al 2 d'agost, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h. Comptarà amb activitats esportives al medi natural i l'entorn de la Seu d'Urgell. Els participants podran fer escalada, tir amb arc, trekking aquàtic, BTT, snorkel, slackline o senderisme, entre d’altres. L’activitat inclou també l'entrada a la piscina municipal i activitats al Ràfting Parc. Els torns seran del 25 al 28 de juny; de l’1 al 5 de juliol; del 8 al 12 de juliol; del 15 al 19 de juliol; del 22 al 26 de juliol i del 29 de juliol al 2 d’agost.

L'altra proposta esportiva, "A l’estiu, tot esport", es farà del 5 d'agost al 6 de setembre, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores. Oferirà activitats esportives diverses, com esports convencionals, esports de raqueta i implementació, esports alternatius, gimcanes, activitats aquàtiques, jocs de coneixença o jocs d'estratègia, entre d’altres. El casal inclou també l'entrada a la piscina municipal i activitats al Ràfting Parc. Els torns seran del 5 al 9 d’agost; del 12 al 16 d’agost; del 19 al 23 d’agost; del 26 al 30 d’agost i del 2 al 6 de setembre.

Serveis d'acollida i menjador

Tots els torns dels casals comptaran amb servei d’acollida a partir de les 8 del matí i dinar de 14 a 15 hores. El preu de cada torn serà de 57 euros, tot i que hi haurà un 20 per cent de descompte a la inscripció per a famílies nombroses o monoparentals, segons ordenança fiscal 32. L’opció d’acollida costarà 7 euros per torn, mentre que l’opció de dinar serà de 35 euros per torn. 

Per a més informació cal trucar al Servei d’Esports al 973 350 010 (extensió 8009) o enviar un correu a

"A l’estiu, viu l'esport a la Seu!", en xifres

A l’estiu 2023, la proposta "A l’estiu, tot l’esport" va tenir 256 participants, mentre que "A l’estiu, aventura" va comptar amb 288 inscrits. Això va representar l'any passat un total de 544 participants i un increment de l’1,7% respecte a l’estiu de 2022.

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha explicat que es manté la fórmula iniciada l’any passat de començar amb les activitats "A l’Estiu, Aventura!" per alliberar el màxim d’instal·lacions esportives i deixar aquests equipaments per als nombrosos campus i casals esportius que organitzen les entitats locals. Tot i això, l’oferta d’aventura s’allarga una setmana més, per la qual cosa s’ofereixen sis setmanes d’aquesta activitat, que té una gran acceptació entre els joves. Per la seva banda, "A l’Estiu, Tot l’Esport!" oferirà cinc setmanes de propostes.

El Servei d'Esports torna a oferir casal enguany la primera setmana de setembre amb l’objectiu d’oferir a les famílies una alternativa d’oci i esport en la setmana prèvia a l’inici del curs escolar, programat per al 9 de setembre.

Mostrar formulari de contacte