Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El SeuRock 2015 donarà més protagonisme als grups musicals locals

El SeuRock 2015 donarà més protagonisme als grups musicals locals

Convoca un concurs per poder participar en la pròxima edició d'aquesta emblemàtica cita musical de la Festa Major de la Seu Les inscripcions es poden dur a terme des del 20 d'abril al 10 de maig

SeuRock 2015 - Bases
SeuRock 2015 - Bases
14/04/2015 18:40

La regidoria de Festes i Tradicions de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, juntament amb la Coordinadora de Casetes, ha elaborat unes noves bases de participació per al concurs SeuRock, una de les cites musicals emblemàtiques de la Festa Major. L'objectiu de la nova convocatòria és "promocionar i possibilitar el protagonisme dels grups musicals urgellencs".

La Coordinadora de Casetes subratlla que la proposta pretén millorar l'organització dels concerts, tenint en compte que el SeuRock s'ha convertit en una tradició de la Festa Major que creix any rera any. "Volem també que el públic assistent milori la percepció de qualitat dels grups que hi participen”, s'assenyala.

Al SeuRock hi podran prendre part tot tipus de bandes, grups o solistes que s'emmarquin en els estils musicals de rock, pop-rock, punk-rock, rock dur i rock alternatiu. Tanmateix, les formacions hauran de reunir dos requisits: que un membre del grup estigui empadronat al municipi de la Seu d'Urgell i que es disposi d'un repertori musical (de versions o propi) d'una hora de durada o més.

Inscripcions a l'OJAU

Els grups o solistes que vulguin participar al concurs SeuRock 2015 cal que omplin el full d'inscripció que trobaran a partir de dilluns vinent i fins al 10 de maig a l'Oficina Jove l'Alt Urgell (OJAU), situada al centre cívic l'Escorxador de la Seu d'Urgell. Caldrà també que hi lliurin en un sobre el dossier del grup (dades dels components, una fotografia, fotocòpia del padró d'un dels membres, adreça electrònica, telèfon de contacte i una breu història de la banda).

Les bases indiquen que també serà necessari adjuntar en un full amb lletra impresa la URL (enllaç) on poder escoltar i descarregar 2 temes i un vídeo de l'actuació en directe o l'assaig del grup. En cas de lliurar-ho en suport CD caldrà escriure ben visible el nom de la banda.

A la part externa del mateix sobre s'hi haurà d'escriure: Participació en el 1r CONCURS SEUROCK 2015. No hi podrà constar ni el nom del grup ni cap marca o logotip identificable.

Jurat del concurs

El jurat del concurs SeuRock 2015 estarà format per, com a mínim, un membre de reconegut prestigi en l'àmbit musical; un membre de la direcció de l'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell; un membre de la regidoria de festes; un membre de Coordinadora de Casetes i un membre de l’Emissora Municipal, RàdioSeu.

El jurat tindrà en compte per a la valoració dels treballs l'originalitat de la proposta, la qualitat vocal (expressivitat i afinació) i la qualitat instrumental (tempo, ritme, afinació).

Desenvolupament del concurs

El concurs es desenvoluparà en dues fases: la votació del jurat i la votació popular via xarxes socials de fmlaseu.cat. La primera fase de votació tindrà lloc del 13 al 21 de maig, on el jurat seleccionarà, d'entre tots els treballs presentats, un total de 5 grups inscrits en base als criteris recollits en aquestes bases.

En la segona fase de votació, que es farà del 25 al 30 de maig, el públic podrà votar els grups musicals de la seva preferència. Els dos grups que obtinguin més vots passaran a ser el sisè i el setè grups que participaran al SeuRock 2015.

L'1 de juny es publicaran els grups guanyadors, mentre que el 5 de juny se celebrarà una reunió amb les 7 bandes que participaran al SeuRock amb l'objectiu d'elaborar l'horari d'actuacions.

Mostrar formulari de contacte