Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Aran presenta un estudi de millores urgents a l'N-230

L'Aran presenta un estudi de millores urgents a l'N-230

El síndic aranès, Carlos Barrera, ha presentat una proposta d'arranjament al president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé

Carles Barrera i Joan Reñé
Carles Barrera i Joan Reñé
26/10/2017 18:55

El síndic de la Val d'Aran, Carlos Barrera, ha presentat aquest dilluns al president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, una proposta tècnica elaborada pel Conselh Generau d’Aran per a la millora de l'N-230 en alguns trams de l’Alta Ribagorça i l’Aran.

Properament, la Diputació de Lleida convocarà la taula d’alcaldes i representants territorials per tal de concretar una proposta tècnica de tot el traçat, en la qual s’incorporarà aquest petició. La voluntat és fer des del territori una proposta unitària al Ministeri de Foment.

Prop de 40 representants d’ajuntaments, consells comarcals, cambres de comerç i les diputacions de Lleida i Osca van acordar el desembre de 2016 un manifest per reclamar de manera conjunta al Ministeri de Foment més seguretat viària a l'N-230 i avançar amb celeritat en les obres de la futura autovia A-14.

Proposta aranesa

Pel que fa al detall de la proposta del Conselh Generau d’Aran, només fa referència al trams de l’Alta Ribagorça i de la Val d’Aran, i es basa en la millora d'aspectes relacionats amb la seguretat viària i la implantació en alguns dels seus trams d’un tercer carril d’avançament, amb un pressupost de 80 milions d’euros, que tant el president de la Diputació de Lleida com el síndic d’Aran veuen assumible per part del Ministeri de Foment.

Mostrar formulari de contacte