Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El sindicat CEP denuncia insalubritat a la comissaria de la Farga de Moles

El sindicat CEP denuncia insalubritat a la comissaria de la Farga de Moles

Els despatxos i vestidors es troben un estat 'deplorable' perquè la fossa sèptica està plena El comitè sindical denuncia que els arranjaments depenen de Madrid
Frontera del Riu Runer
16/06/2010 10:57

El sindicat CEP de la Policia Nacional ha denunciat el "pèssim estat" de les instal.lacions de la comissaria a la Farga de Moles. Segons informa el sindicat, els despatxos i vestuaris es troben en un estat "deplorable", ja que la fossa sèptica està plena. La denúncia també indica que els urinaris estan precintats i que pel desaigüe de les dutxes surten tot tipus de restes orgàniques.

El comitè sindical ha sol.licitat en diverses ocasions que se solucioni el problema, però la neteja de la fossa sèptica s'ha de fer amb un camió que ha de venir de Madrid. Des del CEP es desconeix les causes per les quals no pot fer aquesta feina una empresa local.

A més a més, des del sindicat de la Policia Nacional s'ha manifestat que cada vegada que plou es filtra aigua per les finestres i es mulla el mobiliari. Els agents col.loquen diaris per absorbir l'aigua. "No sabem si per arreglar-ho també s'ha de fer el vidrier de Madrid", ironitza el sindicat.

Mostrar formulari de contacte