El sopar de formatges premiarà els cuiners del restaurant Mas Pau
El guardó Amic del Formatge es lliurarà a Xavier Sagristà, Artur Sagués i Toni Jerez dins del sopar guiat La mostra temàtica serà novament un dels principals atractius de la Fira de Sant Ermengol
La Regidoria de Promoció Econòmica de La Seu d’Urgell ja ho té tot a punt per a celebrar la 14a edició de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu en el marc de la Fira de Sant Ermengol, el cap de setmana del 18 i 19 d'octubre. La mostra s’ha convertit en punt de trobada de referència pels productors de formatge artesà i els apassionats del formatge d’alta qualitat.
Dins l’ampli ventall d’activitats específiques de la fira de formatges, en destaca el sopar guiat de dissabte, a les deu de la nit, a l’hotel El Castell de Ciutat. Conduït pel gastrònom Pep Palau, i pel somelier de la DO Terra Alta, Sergi Montalà, aquesta és una cita imprescindible i de referència pels amants del formatge i la bona cuina.
Durant el sopar es lliurarà el guardó ‘Amic del Formatge’, en reconeixement del treball a l’entorn al formatge artesà realitzat per un restaurador català. Enguany s'atorgarà als cuiners Xavier Sagristà, Artur Sagués i Toni Jerez, del restaurant Mas Pau d'Avinyonet de Puigventós.
Al sopar guiat de formatges artesans hi participaran unes 200 persones. Encara resten algunes places lliures. La primera tinent d'alcalde i regidora de Promoció de la Ciutat, Teresa Casassas, afirma que aquest acte "s’ha convertit en el millor preludi de la fira i en un referent d’altíssima qualitat de la millor fira de formatges artesans que es realitza al nostre país”.