Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El taller d'estilisme, nova proposta del programa Idea't de l'Oficina Jove

El taller d'estilisme, nova proposta del programa Idea't de l'Oficina Jove

El curs, a càrrec de Mercè Miguel Guillem, es farà el 24 de gener al matí El Centre Cívic l'Escorxador està preparant més activitats pensades per joves i per a joves de l'Alt Urgell

Centre Cívic l'Escorxador
Centre Cívic l'Escorxador
12/01/2015 16:59

El programa Idea't proposa per dissabte 24 de gener un nou taller que estarà dedicat a l'estilisme, a càrrec de Mercè Miguel Millan. Tindrà una durada de tres hores, de les deu del matí a la una del migdia, i es realitzarà al Centre Cívic l'Escorxador de la Seu.

Aquest taller donarà eines per conèixer les tècniques per treure el millor profit de la pròpia imatge pel que fa a colors, teixits, peces o siluetes, entre d'altres. Per poder-hi participar cal fer inscripció prèvia a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell (973 35 56 08) o bé al correu electrònic alturgell@oficinajove.cat. El preu de la inscripció és de 10 euros.

Amb la celebració d'aquest segon taller, el programa Idea't reprèn l'activitat iniciada al desembre passat amb un curset de maquillatge de festa. Aquesta nova proposta de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell s'adreça a joves de la comarca de 18 a 35 anys o a d'altra gent que vulgui oferir un taller, una xerrada o una activitat per a joves, amb condicions molt avantatjoses.

La regidora de Joventut de l'Ajuntament de la Seu, Meritxell Planes, reitera que “es tracta d'un nou projecte de joves i per a joves, perquè puguin desenvolupar el seu talent i trobin un espai on compartir i aprendre entre ells". Era una proposta que havien fet arribar al servei juvenil i que ara ja és una realitat.

Tothom qui hi estigui interessat en pot trobar més informació a l'Oficina Jove, que ajuda a desenvolupar la idea proposada amb assessorament tècnic, mitjans de comunicació i equipaments. D'aquesta manera, els joves de la comarca poden donar-se a conèixer en el seu camp professional o de formació, tot motivant-los a pensar, dissenyar i desenvolupar una idea o projecte i oferint-la a d'altres joves.

Propers tallers

El mes de febrer tindrà lloc un de decoració d'aparadors de primavera, a càrrec d'Urgell Navarro. Al març, un altre d'scratchbooking conduït per Urgell Mestre. El mes d'abril es farà el curs de fotografia estampada amb diferents materials, amb Marta Belmonte, al mes d'abril, i Sílvia Monne i Natàlia Blanco impartiran tallers de ioga i de costura, respectivament.

Mostrar formulari de contacte