Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Telecentre informa a les PIMES dels riscos informàtics

El Telecentre informa a les PIMES dels riscos informàtics

La xerrada donarà claus per protegir d'amenaces externes la informació de les empreses L'acte serà aquest dijous, de les 9 del matí a les 12 del migdia
Telecentre - Curs
27/04/2010 16:23

Aquest dijous tindrà lloc al Telecentre de l’Alt Urgell la jornada Pimesegura, una iniciativa que té com a objectiu advertir les petites i mitjanes empreses de la comarca sobre els riscos informàtics i facilitar les eines per prevenir aquests perills. L’acte, que es desenvoluparà de 9 del matí a 12 del migdia, va adreçat al món empresarial i, més concretament, a gerents i caps d’informàtica.

La jornada “Pimesegura” forma part de la campanya adreçada a les PIMES que promou el Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT). També s’emmarca dins les actuacions de foment de la implantació i l'ús de les TIC a les empreses catalanes que desenvolupa el Pla PIMESTIC impulsat pel govern de la Generalitat. El Consell de Cambres de Catalunya també forma part de l’organització de la jornada.

L’acte l’obriran Antoni Casanoves, vicepresident del Consell Comarcal, i Pere Porta, representant de la Cambra de Comerç de Lleida, i el clourà Jordi Bosch, secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat. Per inscriure’s, cal trucar al telèfon 902 20 66 20.

“Moltes companyies creuen que la seguretat és cosa de les grans empreses o que s’acaba quan es compra un antivirus”, comenten els promotors de la jornada. “No són conscients dels riscos existents que segurament els fa perdre diners o competitivitat”. A la jornada s'hi exposaran els principals riscos als quals s’enfronta una PIME en aquest àmbit i es donarà informació clau per protegir-la de forma global contra qualsevol tipus d'amenaça.

Mostrar formulari de contacte