Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Telecentre organitza una xerrada sobre l'impacte de la crisi econòmica

El Telecentre organitza una xerrada sobre l'impacte de la crisi econòmica

L'acte anirà a càrrec del director de la Societat Gestora d'Institucions d'Inversió col.lectiva del grup Caixa Girona, Jordi Justícia La conferència es farà aquest dimarts, dia 21 d'octubre, a les nou de la nit
Telecentre
20/10/2008 11:37

L’impacte de la crisi econòmica en els mercats financers serà tractat aquest dimarts, dia 21, a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, en el marc de les xerrades econòmico-tecnològiques que organitza el Telecentre de la comarca. L’encarregat d’abordar aquest tema serà Jordi Justícia, director de la Societat Gestora d’Institucions d’inversió col•lectiva del grup Caixa Girona. L’acte començarà a les vuit del vespre.

La xerrada estarà estructurada en tres part. A la primera, el conferenciant es referirà al mercat financer i, més concretament, a les classes d’actius negociats en el mercat. La segona part estarà dedicada a analitzar la crisi global, amb una atenció especial a l’origen de la crisi i la seva extensió a escala mundial a través dels productes d’enginyeria financera. Per acabar, Jordi Justícia parlarà de les conseqüències directes i indirectes de la crisi econòmica en els vehicles habituals dels inversors.

L’acte és organitzat pel Telecentre de l’Alt Urgell amb la col•laboració del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat i Caixa Girona. Es convenient que les persones interessades a assistir a la conferència ho confirmin al Telecentre, a través del telèfon 973 35 57 98.

Mostrar formulari de contacte