Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El telefèric de l'Estany Gento ja ha transportat aquest estiu més de 18.000 visitants

El telefèric de l'Estany Gento ja ha transportat aquest estiu més de 18.000 visitants

03/09/2009 16:40

El 30 de setembre finalitzarà la temporada el telèferic de l’Estany Gento, que enguany ha transportat ja més de 18.000 usuaris. El telefèric permet fer una emocionant ascensió des de l’estany de Sallente a l’Estany Gento, a la Vall Fosca, i constitueix una de les experiències més singulars que es pot viure al Pallars Jussà.

El telèfèric funciona de l’1 de juliol al 30 de setembre amb dues sortides diàries des de la part inferior. Això permet als usuaris pujar i baixar en la cabina amb una estada de mitja jornada o de jornada sencera. En cas de forta demanda, pot fer viatges complementaris.

El telefèric ascendeix des dels 1.770 metres fins als 2.154, amb un trajecte lineal de 700 metres que es fa en 12 minuts. La capacitat màxima de la cabina és de 58 persones. Aquest servei és ideal tant per a excursionistes com per a grups d’amics o famílies que vulgin viure una experiència tranquil·la i emocionant, ja que els usuaris poden accedir a l’estació inferior del telefèric amb cotxe. El descens des de l’estació superior del telefèric es pot fer pel camí de l’antic carrilet que transportava material per a les centrals hidroelèctriques que es van alçar durant el segle XX.

Mostrar formulari de contacte