Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El Tren dels Llacs iniciarà la temporada el 4 de juliol i oferirà quinze circulacions

El Tren dels Llacs iniciarà la temporada el 4 de juliol i oferirà quinze circulacions

Dos dels recorreguts, els dies 1 i 8 d'agost, seran amb el tren panoràmic, que permet gaudir més del paisatge. El servei turístic, entre Lleida i la Pobla de Segur, passa per 40 túnels i 58 ponts

Tren dels Llacs (FGC)
Tren dels Llacs (FGC)
25/06/2020 14:10

El Tren dels Llacs operarà a partir del 4 de juliol i estarà en circulació tots els dissabtes fins al 31 d'octubre, amb quinze circulacions en total. D'aquestes, 13 seran del Tren dels Llacs Històric; i dues, del Tren dels Llacs Panoràmic, aquest últim en l'època de més calor. El comboi, que va de Lleida a la Pobla de Segur, fa un recorregut que permet als viatgers retrocedir en el temps i gaudir de la natura.

Enguany el Tren dels Llacs obrirà amb totes les mesures que marquen les autoritats sanitàries perquè els visitants gaudeixin del trajecte. Per aquest motiu, els usuaris disposaran de tota la informació necessària als plafons informatius, on es detallaran els protocols a seguir en cada cas, com ara l'ús obligatori de mascareta per a clients i treballadors en espais tancats i en aquells espais on no es puguin garantir els dos metres de distància. També se n'informarà per megafonia. Els espais d'atenció al client estaran equipats amb pantalla protectora i hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic per a usuaris i persones treballadores en punts senyalitzats.

El Tren dels Llacs Panoràmic circularà els dies 1 i 8 d'agost. Gràcies al seu disseny diàfan i obert, proporcionat per les seves finestres de grans dimensions, els viatgers gaudeixen de les espectaculars vistes que es troben durant el recorregut.

Aquest servei turístic, operat per FGC, va néixer l'any 2009 amb l'objectiu de convertir-se en un referent que contribueixi a la dinamització econòmica de les comarques de la Noguera i el Pallars Jussà. Durant el seu recorregut, de 89 quilòmetres, el tren passa per un total de 40 túnels i 58 ponts. El viatge transcorre per la dreta del riu Segre des de Lleida fins a Balaguer, per una via única en un itinerari planer fins a arribar a les primeres muralles muntanyoses de Sant Llorenç de Montgai i Camarasa (Noguera). Després, el tren s'incorpora a la zona de la conca del riu Noguera Pallaresa fins arribar, entre embassaments i serralades com el Montsec, a la Pobla de Segur, la seva darrera destinació.

A més de gaudir del trajecte i de les vistes, els visitants poden descobrir d'altres atractius del territori amb les visites complementàries proposades a la Pobla de Segur, amb guies locals: el Complex Mauri, el Molí de l'Oli, l'Espai dels Raiers, les botigues i el Museu de Salàs de Pallars, i la visita guiada a la Fàbrica de Licors Portet.

Mostrar formulari de contacte