Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El turisme rural es vol fer més visible a internet

El turisme rural es vol fer més visible a internet

La Federació de Cases Rurals signa un contracte per millorar el posicionament del seu portal als principals cercadors de la xarxa. Actualment, el Pirineu i Ponent sumen 627 establiments, que ofereixen prop de 5.000 places

10/07/2015 10:20

La Federació de Cases Rurals de Lleida vol fer-se més visible a internet i millorar el seu posicionament SEO. Amb aquest objectiu, la tardor passada es va estrenar el portal www.lleidarural.info, que va tenir la col·laboració de la Diputació mitjançant el Patronat de Turisme.

Ara, una vegada creada la nova pàgina web, la junta directiva de la Federació vol optimitzar-la amb un bon posicionament orgànic per captar el major nombre de consultes i tenir la millor visualització possible entre els principals cercadors d’internet, com ara Google, i entre els principals portals líders en reserves de cases rurals, dins d’un mercat que és altament competitiu. Per això, s'ha signat un contracte amb l’empresa Smart Community, especialitzada en màrqueting digital. La signatura del contracte ha anat a càrrec de la presidenta de la Federació de Cases Rurals, Núria Ferrando, i d'un representant de l’empresa.

El vicepresident en funcions del Patronat de Turisme, Gerard Sabarich, ha agraït "l’esforç que diàriament duen a terme els empresaris vinculats al sector del turisme rural per millorar la seva oferta turística, tant pel que fa a l’atenció als clients com també a la promoció del seu producte i per extensió del conjunt de l’oferta turística". Quant a la promoció, Sabarich ha remarcat que "no n’hi ha prou de tenir una bona pàgina web dinàmica, sinó que ara cal captar més presència i notorietat, a més d'un major nombre de turistes per mitjà de la xarxa".

Un sector a l’alça

La Federació de Turisme Rural de les Terres de Lleida es va fundar l'any 1994. Engloba les associacions comarcals de residències cases de pagès, tant del Pirineu com de les Terres de Lleida, i disposa com a associats al voltant del 75 % dels empresaris del sector.

El turisme rural en el conjunt de la demarcació ha anat guanyant adeptes en els darrers anys per la qualitat dels establiments i la tendència dels visitants a gaudir de la tranquil·litat del camp i de la muntanya. Fruit d’això, en els darrers 10 anys s'ha incrementat en un 50 % el nombre d’establiments i de places de turisme rural, en passar dels 411 establiments i 2.996 places l’any 2005 als 627 establiments i 4.486 places aquest any 2015.

Mostrar formulari de contacte