Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El web municipal, principal mitjà de difusió de l'Ajuntament de la Seu

El web municipal, principal mitjà de difusió de l'Ajuntament de la Seu

L'estadística proporcionada per Google Analytics registra més de 400 usuaris al dia El darrer any s'han comptabilitzat més de 150.000 visites
Ajuntament - Pàgina web
03/11/2011 16:48

El web municipal www.laseu.cat s'ha convertit en el principal mitjà de difusió de tot allò que fa referència a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell des que es va posar en funcionament l'any 2008. Segons es desprèn de l'estadística proporcionada per Google Analytics, realitzada entre l'octubre de 2010 i l'octubre de 2011, la mitjana de visites diàries arriben a les 416, fet que representa un total de 152.312 de visites en aquest darrer any.

El regidor de Noves Tecnologies, Lluís Biosca, ha manifestat al respecte que "la plana web de l'Ajuntament es consolida com una eina telemàtica eficaç i que referma la relació entre l'administració i el ciutadà, posant a l'abast tot un seguit de serveis que faciliten l'accés a l'Ajuntament i les seves prestacions". Biosca indica que la proposta ha esdevingut "no només un portal de comunicació unidireccional". La plana inclou la possibilitat de rebre interactuacions per part del ciutadà amb l'opció, a més, d'establir contacte directe amb el consistori.

L'informe de servei de la plana web del Consistori urgellenc també reafirma dos tipus d'estacionalitats: els dies laborables, quan augmenta la mitjana de visites (més de 500 al dia), i els caps de setmana i festius, quan la mitja baixa a menys de 200 visites al dia.

Cal remarcar que els 152.312 visitants han vist 692.484 pàgines durant el darrer any. Això vol dir que cada vegada que un visitant entra en aquest web visualitza una mitja de 4,55 pàgines.

L'estadística també ressalta que les visites a www.laseu.cat es fan bàsicament a través d'Internet Explorer i Firefox. Una altra dada rellevant és que les entrades al web a través del telèfon mòbil tenen una tendència clarament a l'alça, sobrepassant les 3.000 visites anuals. Les visites que més es realitzen amb aquest suport són durant la Festa Major i la Fira de Sant Ermengol.

Respecte a les fonts principals de trànsit per accedir al web municipal de la Seu, el 67,01% de les visites s'han fet a través de Google (orgànic); un 20,34% d'usuaris cliquen directament www.laseu.cat; mentre que un 12,666% ho fan a través d'altres llocs web de referència.

Una altra dada significativa és que en el darrer any, els visitants que arriben al web municipal redigirits des d'altres webs, el 25% ho fa des de Facebook, sent així el grup més nombrós.

Apartats més visitats

Dels diferents apartats que s'ofereix visitar, sumant l'apartat de Necessitats/treballar a la Seu i l'apartat Convocatòries oficials/L'oferta pública de llocs de treball, ambdós arriben a un total de 20.081 visites, essent la temàtica més buscada.

Mostrar formulari de contacte