Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / El web Patatabrava corregeix la valoració de la Universitat d'Andorra per part dels seus usuaris

El web Patatabrava corregeix la valoració de la Universitat d'Andorra per part dels seus usuaris

28/01/2010 09:24

La Universitat d'Andorra apareixia aquest dimarts passat a l'últim lloc del rànquing de valoració de centres acadèmics que elabora el web Patatabrava.com, referent dels universitaris catalans i espanyols a internet. No obstant això, al cap de poques hores la situació de la institució andorrana ha millorat notablement.

Els mitjans de comunicació d'Andorra s'havien fet ressò del fet que la UdA apareguès a la posició 73 d'aquest rànquing oficiós, que inclou totes les universitats de l'Estat espanyol però també l'andorrana. Segons expliquen des de Patatabrava, això va provocar que rebéssin en poques hores un gran nombre de vots d'estudiants del Principat, malgrat que en teoria la votació ja estava tancada. Això ha fet que la UdA pugi fins a la posició 32., amb una valoració mitjana de 7,54 sobre 10.

Els autors de l'enquesta, que ha rebut més de 8.000 vots, reconeixen que la mala posició en què havia quedat el centre andorrà pot estar motivada pel fet que també és la universitat amb menys estudiants censats.

La xarxa social Patatabrava.com fou creada l'any 2002 per tres estudiants de Periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Avui en dia compta amb més de 220.000 usuaris registrats, que cursen fins a 3.500 carreres diferents en 87 universitats.

Mostrar formulari de contacte